• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Vakantieboerderij

Vakantieboerderij

Overnachten in een vakantieboerderij? Kom dan logeren in ons vakantiehuis of de bed and breakfast op onze boerderij. Op onze rustige en ruime boerderij kunt u heerlijk vakantievieren. Kom met uw (klein)kinderen of kom met uw partner of vrienden. Onze vakantieboerderij biedt plezier voor jong en oud!

De vakantieboerderij Het Varsenerveld biedt u een heerlijke vakantieplek. Kom logeren in de vakantiewoning of reserveer uw slaapplek in onze trekkershut. Deze twee vakantieboerderij accommodaties liggen op het erf van boerderijcamping Het Varsenerveld. Een prachtige camping waarin alle ruimte is voor avontuur én rust.

Vakantiehuis

Onze vakantiewoning is onderdeel van de gezellige vakantieboerderij Het Varsenerveld. Het huisje is een bijgebouw van de boerderij waarin vroeger de bakoven van het het gezin stond. Zo werd er brood en koek gebakken in het bakhuisje. Tegenwoordig zijn de huisjes vaak van de boerenerven verdwenen, maar op onze boerderijcamping staat hij nog!

Dit vakantiehuis heeft drie slaapkamers en is geschikt voor twee tot zes personen. Verder is er centrale verwarming, radio en televisie, kindermeubilair, een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel, een volledig ingerichte open keuken. De woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek en ook zijn er terrasmeubelen.

Wilt u meer weten over ons gezellige vakantiehuis? Lees dan hier meer of reserveer direct online!

Trekkershut

bed and breakfast slaapkamerWilt u op onze vakantieboerderij het echte camping gevoel ervaren, maar wel in een comfortabel bed slapen? Huur dan de knusse trekkershut. De trekkershut biedt een slaapplek voor twee tot vier personen. De zithoek is uitgerust met een televisie, koelkast, combi-magnetron, Senseo apparaat en een waterkoker. U maakt gebruik van het verwarmde toiletgebouw op de camping. U hoeft geen gebruik te maken van muntjes.

Lees hier meer over onze trekkershut of reserveer hier direct online.

Avontuur

Bent u enthousiast geworden over onze vakantieboerderij? Wij garanderen u dat u een vakantie op onze vakantieboerderij nooit vergeet! De kinderen mogen mee met het voeren en verzorgen van de dieren en er is heel veel ruimte om te spelen op het erf.

Vanaf de boerderij stapt of fietst u zo de natuur in. Er lopen verschillende mooie wandel- en fietsroutes door het prachtige Vechtdal. Uitgestrekte heidevelden, dichte groene bossen en mooie kades langs de rivier de vecht. Kunt u niet wachten om het Vechtdal in Overijssel te bezoeken? Logeer dan op onze camping!