• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Camping in Overijssel

Camping in Overijssel

Bent u op zoek naar een avontuurlijke camping in Overijssel? Dan is onze boerderijcamping Het Varsenerveld zeker iets voor u en uw gezin. Kamperen bij de boer is voor uw (klein)kinderen een groot avontuur. Er is namelijk heel veel ruimte om te spelen en de kinderen mogen de boer helpen bij het verzorgen van de dieren!

Zoekt u een camping Overijssel? Voor wie net even anders dan anders wil kamperen is kamperen bij de boer een heel goed idee. Onze camping Overijssel is relatief klein en ligt in een prachtig uitgestrekte groene omgeving waar u geniet van totale rust. Terwijl u geniet van de rust, gaan u kinderen op avontuur!

Dieren voeren

Boer Hendrik-Jan neemt de kinderen van de camping vier keer per week mee de boerderij op. De kinderen mogen dan helpen bij het voeren van de koeien, dwerggeiten, kippen en de pony Edelweiss. Ook mogen ze helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Als de dieren moe zijn kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin met grote zandbak. Ook zijn er skelters en steppen waarmee iedereen vrij mag spelen op ons erf. Ons erf ligt trouwens ver van de weg dus met de veiligheid zit het zeker goed!

Praktisch

Het Varsenerveld is een heerlijk rustige en ruime camping in Overijssel. Op de boerderijcamping is plek voor 25 tenten, caravans of campers. De plekken zijn ruim opgezet en bieden prachtig uitzicht over de boerderij. Ook is elke plek voorzien van elektra (10A). U kunt gebruik maken van een verwarmd toiletgebouw dat van alle luxe is voorzien. Ook heeft geen muntjes nodig voor een warme douche.

Op de hele camping is gratis Wifi (glasvezel) en er is een gezellige recreatieruimte met vloerverwarming in De Deel. Ook kunt u er een boek lenen of het journaal of sport op de televisie kijken. Auto’s mag u bij uw eigen plek parkeren en ook zijn huisdieren welkom. Wel willen we graag dat u ze aanlijnt op ons terrein. Neemt u fietsen mee? U kunt ze bij ons overdekt stallen en ook hebben we oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Reserveren

Wilt u een plek reserveren op onze camping Overijssel? Reserveer dan direct online. Wist u dat we ook een B&B en een vakantiehuis verhuren? Bekijk hier de Trekkershut en klik hier voor meer informatie over ons vakantiehuis.