• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Verwarmd sanitairgebouw

Het sanitairgebouw op Boerderijcamping Het Varsenerveld is verwarmd en van alle gemakken voorzien. U hoeft bij ons geen douchemuntjes te gebruiken, koud en warm water is gewoon gratis. Het gebouw heeft vier douchecabines waaronder een ruime gezinsdouche. Deze gezinsdouche is ook geschikt voor mindervaliden. Deze douche is voorzien van een opklapbare douchestoel en aparte beugels. Ook het aparte invalidentoilet is voorzien van beugels. Ook zijn er afgesloten wascabines en er is een kinderwascabine met een babybadje.

(Af)wassen en koelen

In het sanitairgebouw is een aparte gelegenheid voor het doen van de afwas. In de bijkeuken kunt u een handwasje doen, maar ook staan er een wasmachine en droogtrommel. Ideaal wanneer u uw handdoeken of de vuile spijkerbroeken van de kinderen op wilt frissen. Ook mag u gebruik maken van de koelkast en diepvries. Bijvoorbeeld voor heerlijk streekgebonden vlees dat u tijdens een fietsritje heeft gekocht, ijsjes voor de kinderen of een taart als er iemand jarig is.

Faciliteiten voor campers

Speciaal voor campers is er een geheel nieuw sanistation: Er is een afvoerput om vuil water te lozen, want wat niet iedereen weet, is dat dit niet zomaar mag in een straatput. En natuurlijk is er een speciale stortplaats voor de toilet-cassette. Ook kunt u hier vers water tanken voor de camper. Het sanistation bevindt zich buiten het sanitairgebouw, tegenover de receptie en de bijkeuken.