• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer

Altijd al eens willen kamperen bij de boer? Kom dan kamperen op boerencamping Het Varsenerveld. Onze camping ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Een prachtige boerderij met heel veel verschillende dieren zoals dwerggeiten, kippen en koeien. We bieden plek aan 25 tenten, caravans of campers.

Kamperen bij de boer is een echte belevenis, voor jong én oud! De boerderijcamping Het Varsenerveld staat garant voor plezier. Als u op onze boerencamping komt kamperen met uw (klein)kinderen wordt uw vakantie een groot avontuur. De kinderen genieten van de vele leuke dieren en een grote speeltuin. U geniet van de heerlijke rust en ruimte op de boerencamping.

Dieren voeren

De kleintjes mogen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de koeien, dwerggeiten, kippen en de pony te voeren. Ook mogen de kinderen helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Hebben de dieren even rust? Dan kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin met grote zandbak. Er zijn skelters en steppen waarmee ze op ons erf vrij mogen spelen.

De boer als gastheer

Alle kampeerplekken van de camping liggen rondom de boerderij van boer en boerin Hendrik-Jan en Gezina de Lange-Nabers. Kamperen bij de boer is hier dus echt kamperen op het erf. Er is plek voor 25 tenten, caravans of campers. Alle plekken zijn ruim opgezet en bieden een wijds uitzicht over de boerderij.

Elke plek is voorzien van elektra (10A) en overal op de camping is gratis WiFi (glasvezel). Het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. Daarnaast heeft u voor de warm water douches geen muntjes nodig. Kamperen bij de boer met een luxe randje! In De Deel van de boerderij hebben wij een gezellig recreatieruimte met vloerverwarming gecreëerd. Hier kunnen alle gasten boeken lenen of het journaal of sport op de televisie kijken.

Liever niet kamperen?

Wilt u wel graag logeren bij de boer, maar wilt u liever niet kamperen? Op onze boerderij staat ook vakantiehuis en we hebben een knusse trekkershut. In het vakantiehuis geniet u van een eigen keuken en een eigen badkamer. De trekkershut biedt vier slaapplaatsen. Omdat u gebruikt maakt van het toiletgebouw op de camping heeft u wel dat echte campinggevoel, maar met een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt wordt uw verblijf op de camping en stuk comfortabeler.

Bent u enthousiast geworden over kamperen bij de boer? Reserveer dan direct een plek!

Praktische informatie over de camping vindt u hier.