• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Reviews

Benieuwd hoe anderen Boerderijcamping Het Varsenerveld ervaren? Dit zeggen onze gasten over ons:

Ben van Dronkelaar

Rated 5,0 out of 5
13/09/2023

Rustige en netjes verzorgde camping, met mooie grasvelden en dieren. Vriendelijke eigenaren, kortom de moeite waard als je voor de rust gaat.

Geschiktheid voor honden: Je kan via het land zo het bos in.

Ben van Dronkelaar

Rineke Boonstra

Rated 5,0 out of 5
13/09/2023

Wat een leuke camping, vooral voor kleine kinderen. Hoogtepunt het helpen voeren van de dieren. Prima sanitair, zeer betrokken gastvrouw en gastheer. Doosje eieren bij aankomst en allemaal folders. Kortom we komen zeker terug met onze kleindochter.

Speeltuin: Hele grote zandbak met veel speelgoed. Verder op het terrein fietsjes , tractor, driewielers. Te veel om op te noemen.

Toiletten: Schoon sanitair. Ook speciale ruimten voor gehandicapten

Rineke Boonstra

Diana Visser

Rated 5,0 out of 5
13/09/2023

Rustige, kleine camping, op het erf van de boerderij. Omgeven door 6 koeien, pony, geiten en kippen, die heerlijke eitjes leggen.

Plaatsen en tuin goed onderhouden. Sanitair keurig, op alle tijdstippen. Leuke, gezellige eigenaren. Kortom, een fijne plek om terug te komen. Niet verder vertellen, want dan komt iedereen!

Diana Visser

Ieka

Rated 5,0 out of 5
12/07/2023

Geweldige camping. Ruime plaatsen en auto bij caravan. Gastvrij ontvangst. Prima WiFi.

Ieka

Annemarie

Rated 4,0 out of 5
31/05/2023

Geweldige camping! Heel gastvrij ontvangen. Mooie ruime plek, auto bij de caravan, , heel schoon sanitair, super!! Onze dochter met de kleinkinderen kwamen een paar dagen logeren en hebben genoten van de dieren, mochten helpen bij het voeren en het rapen van de eitjes. Kan iedereen deze plek aanbevelen!!

Annemarie

Niek en Hélène

Rated 5,0 out of 5
31/05/2023

Van 14 tm 16 mei bij Hendrik-Jan en Gezina gestaan met de camper. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst op hun camping. Met prachtige ruime plekken en zeer schoon sanitair. Het was lekker vertrouwd om na 20 jaar weer terug te komen! Groetjes Niek en Hélène

Niek en Hélène

Annie & Jan

Rated 4,0 out of 5
05/05/2023

Vorig jaar tijdens een bezoek bij jullie een aantal planten/zaden meegekregen van boer Hendrik-Jan tijdens ons gezellige tuinrondje rondom de boerderij. Destijds beloofd dat ik zaak terug zou sturen… dus hierbij.. Wij komen vast nog eens terug naar jullie gastvrije camping, bedankt!

Annie & Jan

Richarda

Rated 5,0 out of 5
13/04/2023

Lieve mensen

Wij willen jullie bedanken voor de gastvrijheid.

Wij hebben fijne dagen gehad op de camping bij jullie.

Complimenten voor de accommodatie wat netjes, mooi en schoon.

Wie weet tot ziens.

Richarda

Martin, Edith en Macylinn

Rated 5,0 out of 5
07/04/2023

Gisterochtend zijn we naar huis gegaan, en hebben jullie niet meer gezien, we wilden jullie nog bedanken voor het fijne verblijf op de camping!

We hebben met Macylinn nog aangebeld maar troffen jullie niet.

Wat een geweldige camping hebben jullie, met zoveel voorzieningen voor kinderen!

Ook veel complimenten voor de ruimten, van de afwas op de deel, de toilet- en doucheruimte (zo schoon maken we op andere campings niet vaak mee!) en echt super vonden we de vuilnisverzamelplek met alle soorten afval die we daar kwijt konden.

Wij hebben erg veel plezier gehad, en Macylinn zeker ook! (het dieren verzorgen vond ze erg leuk en het feit dat ze nu assistent boer is helemaal.)

Wat was het leuk dat Noah naast ons stond met haar ouders.

Heel erg bedankt voor alles!

Martin, Edith en Macylinn

Suus & Nicole

Rated 5,0 out of 5
07/04/2023

Lieve mensen, hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en het warme onthaal. We hebben fijne dagen gehad. Bedankt dat de camper nog even mocht blijven staan. Het gaat jullie goed!

Suus & Nicole

Jonathan & Yvonne

Rated 5,0 out of 5
07/04/2023

Een fijne camping, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Het Bakhuus voelde voor ons als een English Cottage, van alle gemakken voorzien en gezellig ingericht. Mijn man is Engels hen hij vond het ‘very cosy’! Op Het Varsenerveld zijn we beiden tot rust gekomen. We hebben veel plezier gehad met onze lieve vrienden, Ommen gezien en over de markt gestruind. Kortom een fijne vakantie.

Jonathan & Yvonne