• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

SVR camping

SVR camping

Boerderijcamping Het Varsenerveld is een SVR-camping. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. In Nederland zijn ruim 1200 campings en accommodaties aangesloten bij deze stichting. Kamperen of logeren bij de boer is een vakantie zonder toeters of bellen en is bijzonder in trek bij zowel gezinnen met kinderen als bij echtparen zonder kinderen.

Voor kinderen is kamperen op een boerderij SVR camping één groot avontuur. Door de hoeveelheid ruimte op de SVR campings kunnen ze lekker hun gang gaan zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze bijvoorbeeld bij druk verkeer in de buurt komen.

Het mooie is dat een boerencamping echt even heel anders is dan thuis. Ze zien dingen die ze thuis niet zien. Hoe koeien worden gemolken bijvoorbeeld of fruit geplukt wordt. De kalfjes aaien en erbij zijn als een kalfje wordt geboren. Op het boerenerf is altijd iets te beleven! Heerlijk buitenspelen en de telefoons en computerspellen kunnen even in de kast.

Boeren die zijn aangesloten bij SVR bieden rust, ruimte en betaalbaarheid. Om te kunnen genieten op een SVR boerencamping kunt u al voor €10,- per kalenderjaar donateur worden van SVR. U profiteert dan van speciale donateurprijzen met korting en ook kunt u gratis de SVR-vakantiebeurzen bezoeken.

Boerencamping Het Varsenerveld

SVR camping Het Varsenerveld ligt in het prachtige Vechtdal in Overijssel. Hier kunt u nog heerlijk genieten van oprechte gastvrijheid, uitzicht op uitgestrekte weilanden en ultieme rust. Voor kinderen is kamperen op onze camping een groot feest want ze mogen meehelpen met het voeren en verzorgen van de dieren en er is volop ruimte om te spelen.

Bent u benieuwd naar de faciliteiten van onze camping? Lees dan meer over de boerencamping. Hier vindt u informatie over prijzen en hier kunt u direct reserveren.