• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Het Varsenerveld staat op de online SVR Beurs

Het Varsenerveld staat op de online SVR Beurs

Categorie: SVR | Geplaatst op: 16 februari, 2021

Ook dit jaar staat Het Varsenerveld weer op de SVR beurs, maar door COVID-19 ziet dat er iets anders uit. Het is een online beurs waar alle ruim 200 SVR-campings aan bod komen. Elke zaterdag kun je kennismaken met een andere groep campings en deze week waren wij aan de beurt!

Normaal gesproken kun je in januari en februari rondstruinen op de SVR beurzen op verschillende plekken in Nederland. Dit jaar is dat logischerwijs niet mogelijk, maar dat heeft de organisatie er niet van weerhouden toch wat te organiseren. Op de online beurs kun je elke week scrollen tussen de campings je kunt folders van de campings downloaden en elke camping stelt zichzelf met een persoonlijke video voor.

Ook wij hebben samen met de SVR een mooie video gemaakt:

Deze week kun je ons bewonderen op de speciale SVR-site, maar over twee weken staan alle ruim 200 campings (waaronder wij) nogmaals op de website.

Benieuwd naar onze pagina en alle andere campings? Struin eens rond op de online beurs en ontdek nog meer boerderijcampings!

-> De beurs begint hier

*PS. Bent u geen donateur van de SVR? Voor € 10,00 per jaar kunt je bij je reservering of aankomst bij ons donateur worden.

Bent u benieuwd naar de faciliteiten van onze camping? Lees dan meer over de boerencamping. Hier vindt u informatie over prijzen en hier kunt u direct reserveren.