• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Veelgestelde vragen

Een reservering maken

Onze camping is van 15 maart tot en met 31 oktober 2022 geopend.
Een reservering maken voor de boerencamping, een camperplaats, de trekkershut of het vakantiehuis doet u hier. ion
Het is niet verplicht om een reservering te maken, maar om zeker te zijn van een plek raden wij dit altijd aan.
De prijslijst voor onze boerencamping, een camperplaats, de trekkershut of het vakantiehuis vindt u hier.
Bezoekers betalen op onze camping de volgende tarieven: • € 1,00,- Huisdier • € 1,00,- Bezoekers kort • € 2,00,- Bezoekers lang • € 1,00,- Auto van bezoekers
Wanneer u nog geen reserveringsbevestiging heeft ontvangen dan kan het zijn dat de bevestiging in uw ongewenste e-mail is beland. Heeft u ook hier geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op via 06 - 219 838 95 (ook whatsapp) of boerderijcamping@varsenerveld.nl
U ontvangt per mail een factuur, die u via iDeal of per bankoverschrijving kunt betalen. Wij werken het liefst zo min mogelijk met contact geld.

Algemene informatie

Wanneer u op onze camping bent gearriveerd dan kunt u zich melden bij de receptie. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen.
Onze receptie is van 10.30 uur tot 18.00 uur geopend. Wanneer u later wilt aankomen dan is dit in overleg natuurlijk mogelijk.
Op de dagen maandag, donderdag en zondag is de aankomsttijd na 13.00 uur. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag is aankomst in overleg mogelijk na 11.30 uur (indien uw kampeerplaats beschikbaar is).
Wij vragen u om voor 11.30 uur uw kampeerplaats te verlaten. Wilt u nog wat langer blijven? In overleg én wanneer uw plaats beschikbaar is op de vertrekdag, is een later vertrek mogelijk.

Informatie over het campingterrein

De camping biedt plaats aan 25 caravans of tenten en er zijn 10 speciale camperplaatsen.
U mag uw auto op uw eigen kampeerplek parkeren. Krijgt u gasten op visite? Voor hun auto is er meer dan genoeg parkeergelegenheid op onze camping.
Op de camping vindt u een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Hoeveel ampère elektra hebben de kampeerplaatsen?
Huisdieren zijn welkom op onze camping. Wel willen we graag dat u ze aanlijnt op ons terrein.
Nee, het is niet toegestaan om een worteldoek of plastic zeil onder uw tent of voortent te leggen. Een enkele laag gronddoek of een grof voortenttapijt met veel luchtdoorlating is uiteraard wel toegestaan. Mocht u een extra luifel aan uw voortent hebben dan verzoeken wij u om hier geen extra tapijt neer te leggen.
Ja, het is toegestaan om te barbecueën, mits u dit op een veilige manier doet, het liefst op gas.
In het sanitairgebouw is een aparte gelegenheid voor het doen van de afwas. In de bijkeuken (open van 09.00 uur tot 21.00 uur) kunt u een handwasje doen. Hier staat daarnaast een wasmachine en droogtrommel.
Ja, het campingterrein is heel goed toegankelijk voor mindervaliden. In ons verwarmde toiletgebouw is er een douche voor mindervaliden. Deze douche is voorzien van een opklapbare douchestoel en aparte beugels.
Jazeker, ook met een camper bent u meer dan welkom. Onze camping beschikt over 10 camperplekken. Lees er hier meer over.
Waar kan ik het vuile water van mijn camper lozen?
De kleintjes mogen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de koeien, dwerggeiten, kippen en de pony te voeren. Daarnaast mogen zij helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Het is niet toegestaan om de dieren zelf te voeren.

Faciliteiten

Jazeker, er is gratis WiFi via glasvezel op onze gehele camping.
Jazeker, de kinderen kunnen zich uitleven met de skelters, steppen en het speelgoed op onze camping.
Ja, onze camping heeft een laadpaal zodat u uw elektrische auto kunt opladen. Is de accu volgeladen? Dan vragen wij u vriendelijk om uw auto te verplaatsen, zodat onze andere gasten ook hun auto kunnen opladen.
Ja, voor het maken van een fietstocht hebben wij een aantal fietsen beschikbaar die u voor € 5,- per dag kunt lenen.
Ja, wij hebben een koelkast en diepvries waar u gratis gebruik van kunt maken.
In Ommen op slechts 3 kilometer van de camping vindt u diverse supermarkten waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen.
Hier leest u wat er in de omgeving te doen is. Daarnaast ontvangt u bij aankomst op de camping uitgebreide informatie over de omgeving zoals wandel- en fietsroutes.
Wij hebben een heel gezellige huiskamer met vloerverwarming. Hier kunt u boeken lenen of het journaal of sport op de televisie kijken.