• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Veelgestelde vragen

Een reservering maken

Onze boerencamping is van half maart tot half november geopend. De Trekkershut vanaf april tot september. Het vakantiehuis is het hele jaar te huur.
Een reservering maken voor de boerencamping, een camperplaats, de trekkershut of het vakantiehuis doet u hier.
Het is niet verplicht om een reservering te maken, maar om zeker te zijn van een plek raden wij dit altijd aan.
De prijslijst voor onze boerencamping, een camperplaats, de trekkershut of het vakantiehuis vindt u hier.
Op de pagina https://www.varsenerveld.nl/prijslijst/ staan onderaan de algemene kosten waaronder het bezoekerstarief
Wanneer u nog geen reserveringsbevestiging heeft ontvangen dan kan het zijn dat de bevestiging in uw ongewenste e-mail is beland. Heeft u ook hier geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op via 06 - 219 838 95 (ook whatsapp) of boerderijcamping@varsenerveld.nl
U ontvangt per mail een factuur, die u via iDeal of internetbankieren kunt betalen. Wij werken het liefst zo min mogelijk met contant geld.

Algemene informatie

Wil je naar camping Varsenerveld komen? Gebruik dan de aanrijroute via het knooppunt R101/N347 Ommen. Ga vervolgens via de Balkerweg` en navigeer richting Emslandweg 3. Toets niet nummer 14 in, want dan stuurt het navigatiesysteem je de verkeerde kant op. Rechts van de weg zie je een prachtige lange oprijlaan. Hier vind je onze boerderijcamping.
Wanneer u op onze camping bent gearriveerd dan kunt u zich melden bij de receptie.
Onze receptie is van 10.30 uur tot 17.00 uur geopend. Wanneer u later wilt aankomen dan is dit in overleg natuurlijk mogelijk. Lunchtijd van ons is tussen 12.30 en 13.30 uur.
Op de dagen maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is de aankomsttijd na 13.30 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is aankomst in overleg mogelijk na 10.30 uur (indien uw kampeerplaats beschikbaar is). Voor de Trekkershut en het Vakantiehuis is de aankomsttijd na 14.30 uur, wilt u in de ochtend de auto alvast neerzetten om te fietsen of te wandelen, dat kan op de parkeerplaats.
Wij vragen u om voor 11.30 uur uw kampeer- of camperplaats te verlaten. Wilt u nog wat langer blijven? In overleg én wanneer uw plaats beschikbaar is op de vertrekdag, is een later vertrek mogelijk. De Trekkershut en het Vakantiehuis vragen wij om voor 10.30 leeg te maken, uw auto mag gerust blijven staan op de parkeerplaats om nog een fiets- of wandeltocht te maken.
Op onze camping gelden de RECRON voorwaarden.

Informatie over het campingterrein

Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van een fijne vakantie, behouden wij ons het recht voor om voorkeursplaatsen aan te passen indien dit nodig is. We danken u voor uw begrip en medewerking.
De camping biedt plaats aan 25 caravans, vouwwagens of tenten en er zijn 10 speciale camperplaatsen.
U mag uw auto op uw eigen kampeerplek parkeren. Krijgt u gasten op visite? Voor hun auto is er een speciale parkeerplaats op onze camping. Mocht u een tweede auto bij u hebben, deze mag geparkeerd worden op de parkeerplaats.
Op de camping vindt u op twee plaatsen een overdekte stalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen of uw hulpmiddel.
Er is op iedere kampeerplek of camperplaats 10 ampère elektra
Huisdieren zijn welkom op onze camping. Wel willen we graag dat u ze aangelijnd heeft op ons boerenerf. U kunt uw huisdier uitlaten langs ons wandelpad of de oprijlaan. Graag een zakje meenemen voor de uitwerpselen. Dit zakje kunt u deponeren in de afvalemmers op het boerenerf.
Aerotex of Safaritex gaatjes tapijt heeft onze voorkeur. Het materiaal van dit tenttapijt is comfortabel en zacht. Het voelt warm en plezierig aan. Door de toevoeging van rubber heeft de mat ook een geluiddempende werking. De duurzame combinatie van rubber en PVC voorkomt schuiven effectief door zijn antislip-werking. Het materiaal is zowel slijtvast en ademend. De Aerotex of Safaritex matten zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Door de open structuur valt vuil gewoon door de mat heen.
Ja, het is toegestaan om te barbecueën, mits u dit op een veilige manier doet, het liefst op gas.
In het sanitairgebouw is een aparte gelegenheid voor het doen van de afwas. In de bijkeuken (open van 09.00 uur tot 21.00 uur) staan een wasmachine en droogtrommel. U kunt hier ook een handwasje doen of de afwas.
Ja, het campingterrein is heel goed toegankelijk voor mensen met een beperking. In ons verwarmde toiletgebouw is er een douche die voorzien is van een opklapbare douchestoel en aparte beugels. Ook is er een toilet met beugels.
Jazeker, ook met een camper bent u meer dan welkom. Onze camping beschikt over 10 camperplekken. Lees er hier meer over.
Bij het Sanistation is een speciale afvoerput om vuil (grijs) water te lozen en er is een watertappunt om schoon water in te nemen. De toiletcassette (zwart water) kan geleegd worden bij het chemisch toilet.
De kleintjes mogen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de koeien, (dwerg)geiten, kippen en de pony Edelweiss te voeren. Daarnaast mogen zij helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Het is niet toegestaan om de dieren zelf te voeren.

Faciliteiten

Er is uitstekende WiFi over een glasvezelnetwerk, om rustig nog even vanaf je vakantieadres te kunnen werken, of net die spannende wedstrijd of je favoriete programma niet te hoeven missen.
De kinderen kunnen zich uitleven met de skelters, steppen en het speelgoed en in een grote zandbak waar naast een waterpomp staat op onze camping.
Ja, onze camping heeft een laadpaal zodat u uw elektrische auto kunt opladen. Is de accu volgeladen? Dan vragen wij u vriendelijk om uw auto te verplaatsen, zodat onze andere gasten ook hun auto kunnen opladen.
Ja, voor het maken van een fietstocht hebben wij een aantal fietsen beschikbaar die u voor € 5,- per dag kunt lenen.
Ja, wij hebben een koelkast en diepvries waar u gratis gebruik van kunt maken, deze staan in de Bijkeuken.
In Ommen op slechts 3 kilometer van de camping vindt u diverse supermarkten waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen.
Hier leest u wat er in de omgeving te doen is. Daarnaast ontvangt u bij aankomst op de camping uitgebreide informatie over de omgeving zoals wandel- en fietsroutes.
Wij hebben een gezellige huiskamer met vloerverwarming de Deel. Hier kunt u boeken lenen of sport op de televisie kijken. Ook hier is uitstekende WiFi om rustig nog even te kunnen werken.