• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Camperplaatsen Ommen

Camperplaatsen Ommen

Heeft u een camper en wilt u met de camper komen kamperen op boerencamping Het Varsenerveld? U bent van harte welkom! Wij hebben 10 camperplekken op onze camping en 25 kampeerplekken voor caravans of tenten. Met een verwarmd sanitairgebouw en een sanistation is onze camping voor campers van alle gemakken voorzien. En wilt u eropuit? De prachtige omgeving van Ommen leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht in het natuurrijke Vechtdal.

Bent u op zoek naar mooie camperplaatsen in Ommen? Bekijk dan onze boerderijcamping Het Varsenerveld. Onze prachtige camping ligt heerlijk rustig in het Overijsselse Vechtdal. De camperplaatsen liggen achter de boerderij van boer Hendrik-Jan en boerin Gezina de Lange-Nabers.

Elke camperplaats is voorzien van elektra (10A) en het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. U heeft geen muntjes nodig voor de warm water douches. Het Varsenerveld in Ommen beschikt over uitstekende WiFi over een glasvezelnetwerk, om rustig nog even vanaf je vakantieadres te kunnen werken, of net die spannende wedstrijd of je favoriete programma niet te hoeven missen.

Faciliteiten voor campers

Er is een speciale afvoerput om vuil water te lozen, want wat niet iedereen weet, is dat dit niet zomaar mag in een straatput. En natuurlijk is er een speciale stortplaats voor de toilet-cassette. Tot slot kunt u vers water tanken bij het sanistation. Zo kunt u er weer even tegenaan met uw camper!

Het sanistation bevindt zich net buiten het sanitairgebouw, tegenover de receptie en de bijkeuken.

In de bijkeuken kunt u een handwasje doen, maar ook staan er een wasmachine en droogtrommel. Erg fijn voor de camperaar die langere tijd onderweg is. Ook mag u gebruik maken van de koelkast en diepvries. Bijvoorbeeld voor heerlijk streekgebonden vlees dat u tijdens een fietsritje heeft gekocht, ijsjes voor de kleinkinderen of een taart als er iemand jarig is.

Voor de locaties van alle faciliteiten kunt u kijken op onze plattegrond van Het Varsenerveld.

Met de camper naar een boerderijcamping

Als u met uw camper verblijft op een boerencamping beleeft u gegarandeerd een avontuurlijke vakantie. Kinderen mogen met de boer mee om mee te helpen met het verzorgen en voeren van de dieren. Ook is er op het erf heel veel ruimte om te spelen. Er is een speeltuin met een grote zandbak. Daarnaast zijn er ook skelters en steppen waarmee ze op ons erf vrij mogen spelen.

Natuurrijke omgeving

Onze camperplaatsen liggen op onze boerencamping in Ommen, middenin het Overijsselse Vechtdal. Deze omgeving staat bekend om haar mooie natuur die zich uitstekend leent om te wandelen of fietsen. Houdt u van water? Ook dan zijn er volop mogelijkheden zoals kanoën, bootje varen of zwemmen. En heeft u na deze activiteiten zin in een hapje of een drankje? In het sfeervolle plaatsje Ommen zijn volop gezellige restaurantjes en terrassen. Onze receptie is een Tourist-Info-Punt (VVV) en Rustpunt wij vertellen u dan ook graag wat er allemaal te beleven is.

Camperplaatsen Ommen reserveren?

Bent u enthousiast over onze camperplaatsen? Reserveer dan een plekje op onze camping!