• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Camperplaatsen Ommen

Camperplaatsen Ommen

Heeft u een camper en wilt u met de camper komen kamperen op boerencamping Het Varsenerveld? U bent van harte welkom! Wij hebben 25 plekken op onze camping waar plek is voor zowel tenten, caravans en campers. In het sanitairgebouw is een aparte gelegenheid voor mensen met een camper. Er is een stortplaats voor de vuilwatertank voor de camper en een stortplaats voor de toiletcassette.

Bent u op zoek naar mooie camperplaatsen in Ommen? Bekijk dan onze boerderijcamping Het Varsenerveld eens. Onze prachtige camping ligt heerlijk rustig in het Overijsselse Vechtdal. Alle camperplaatsen liggen rondom de boerderij van boer Hendrik-Jan en boerin Gezina de Lange-Nabers. De camping met camperplaatsen Ommen heeft drie mooie velden waarvan twee met natuurlijke schaduw van bomen.

Het leuke van onze camping is dat we 25 ruime plekken op 3 velden hebben die plaats bieden aan zowel campers als caravans en tenten. Hierdoor ontstaat een gezellige mix van allerlei typen kampeerders. Elke plek is voorzien van elektra (6A) en het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. U heeft geen muntjes nodig voor de warm water douches.

Faciliteiten voor campers

boerderijcamping 4Op onze boerencamping met camperplaatsen is een aparte gelegenheid in het sanitairgebouw voor de het doen van de afwas, de was en voor het gebruik van de koelkast. Daarnaast is er een sanistation met een stortplaats voor de toilet-cassette en vuilwatertank van de camper. Ook is er de mogelijkheid om schoon water te tanken. Het sanistation bevindt zich net buiten het sanitairgebouw, tegenover de receptie.

In De Deel van onze boerderij hebben wij een gezellige recreatieruimte met vloerverwarming gerealiseerd. Ook kunt u hier boeken lenen of het journaal of sport op de televisie kijken. Op de gehele camping kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Met de camper naar een boerderijcamping

Als u met uw camper verblijft op een boerencamping beleeft u gegarandeerd een avontuurlijke vakantie. Kinderen mogen met de boer mee om mee te helpen met het verzorgen en voeren van de dieren. Ook is er op het erf heel veel ruimte om te spelen. Er is een speeltuin met een grote zandbak. Daarnaast zijn er ook skelters en steppen waarmee ze op ons erf vrij mogen spelen.

Camperplaatsen Ommen reserveren?

Bent u enthousiast over onze camperplaatsen? Reserveer dan een plekje op onze camping! De camping is geopend vanaf 15 maart tot en met 31 oktober.