• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Dieren voeren bij Het Varsenerveld? Dat kan 4 dagen in de week!

Dieren voeren bij Het Varsenerveld? Dat kan 4 dagen in de week!

Categorie: Dieren | Geplaatst op: 6 juli, 2016

Eén van de leukste dingen van het verblijven op Boerderijcamping Het Varsenerveld is het voeren van de dieren. Kinderen (en volwassenen!) mogen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de dieren op de boerderij te voeren. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag rond 17:00 uur is iedereen van harte welkom om mee te helpen.

Kamperen bij de boer is net even anders dan kamperen op een gewone camping. Vooral voor kinderen is kamperen op een boerderij erg leuk. Er is heel veel ruimte om vrij te spelen, er lopen allerlei dieren rond en bij ons mag er geholpen worden met de verzorging van die dieren en het dieren voeren.

Boer Hendrik-jan gaat elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag met de kinderen en volwassenen op pad om de dieren op de boerderij te voeren. Zo grazen er zoogkoeien en kalfjes in de weilanden rondom de boerderij en zijn er dwerggeiten, kippen en onze vriendin Edelweiss de pony. Genoeg buiken te vullen dus! Naast het voeren van de dieren mogen de kinderen ook eieren rapen in het hok van de kippen. Die eitjes moeten dan natuurlijk ook geteld worden.

Avontuur voor kinderen

Op de camping is naast het voeren van de dieren genoeg te beleven. Terwijl u geniet van uw welverdiende rust in de prachtig uitgestrekte groene omgeving spelen de (klein)kinderen op het erf. Er is een speeltuin met een grote zandbak en er zijn skelters, steppen en fietsen aanwezig. De camping ligt ver van de weg dus ook de kleintjes kunnen zich vrij bewegen.

Vindt u het leuk om met uw (klein)kinderen te komen kamperen bij Boerderijcamping Het Varsenerveld en wilt u het voeren van de dieren niet missen? Zorg dan dat u er in ieder geval op één van de vier dagen bent om teleurstellingen te voorkomen!

Dieren voeren:

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag rond 17:00 uur.