• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Houdt u van kamperen maar bent u afhankelijk van bijvoorbeeld een rolstoel of rollator? Op onze camping kunt u zich dan heel goed redden. Kies bijvoorbeeld voor een campingplek dichtbij de stenen straat zodat u mobiel bent. Ook is ons sanitairgebouw zeer toegankelijk voor invaliden.

Boerderijcamping Het Varsenerveld is een prachtige camping middenin het hart van het Vechtdal. De camping is heel ruim opgezet met 25 prachtige grote kampeerplekken. Bent u slecht ter been en heeft u bijvoorbeeld een scootmobiel, rolstoel of een rollator? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op onze camping. We ontvangen regelmatig gasten die afhankelijk zijn van ondersteuning. Lees hier meer over de toegankelijkheid van onze camping.

Breng ons bij het maken van uw reservering gerust op de hoogte van uw zorgbehoefte. Dan beantwoorden we graag al uw vragen over de toegankelijkheid op onze camping. We zorgen voor bijvoorbeeld een plekje dichtbij de straat zodat u met uw rolstoel of scootmobiel bijna niet door gras hoeft te rijden. Lees hier ook de ervaringen van Henk en Truus. Henk heeft een spierziekte en is daarom afhankelijk van zijn scootmobiel.

Praktisch

Alle plekken zijn voorzien van elektra (10A). Ook is het toiletgebouw verwarmd en van alle luxe voorzien. U hoeft niet zelf met een wc-rol over de camping, want wc-papier is gewoon aanwezig. Voor de warm water douches heeft u geen muntjes nodig.

U mag uw auto bij ons gewoon op uw eigen kampeerplek parkeren. Krijgt u gasten op visite? Voor hun auto is er ruime parkeergelegenheid op onze camping. Huisdieren zijn ook van harte welkom, mits u ze altijd aanlijnt op ons terrein. Er is ook een overdekte fietsenstalling en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Lees hier meer over de camping

Avontuur voor jong en oud

Op boerderijcamping Het Varsenerveld is altijd wat te beleven. Of u nu met uw kinderen of kleinkinderen komt kamperen op onze camping, voor ieder kind is kamperen op een boerencamping leuk. Boer Hendrik-Jan neemt de kinderen elke dag mee de boerderij op. Ze mogen dan helpen bij het voeren van de dieren. Er zijn koeien, dwerggeiten, kippen en een pony. Ook moeten de eieren geraapt en geteld worden. Iedereen mag hier bij helpen!