• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Op avontuur bij de boer!

Op avontuur bij de boer!

Kamperen bij de boer is net even anders dan kamperen op een gewone camping. Omdat onze camping relatief klein is en in een prachtig uitgestrekte groene omgeving ligt, geniet u van totale rust. Maar vooral voor kinderen is kamperen bij de boer een groot avontuur.

De kleintjes kunnen vier keer per week mee op avontuur bij de boer. Ga mee met boer Hendrik-Jan om de verschillende dieren op de boerderij te voeren. Zo grazen er zes zoogkoeien met kalfjes in de weilanden rondom de boerderij en zijn er dwerggeiten, kippen en onze vriend Edelweiss de pony. Naast het voeren van de dieren mogen de kinderen ook eieren rapen in het hok van de kippen. Die eitjes moeten dan natuurlijk ook geteld worden!

Buitenleven

Hebben de dieren even rust? Dan kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven op het boerenerf. Er is een speeltuin met een grote zandbak en er zijn skelters, steppen en fietsen aanwezig. De camping ligt ver van de weg dus ook de kleintjes kunnen zich heerlijk vrij bewegen op de boerderij. Buitenleven staat centraal en dat is misschien wel het meest fijne van kamperen bij de boer. Even weg van alle digitale schermen en lekker de frisse buitenlucht in!

Lees hier meer over het voeren van de dieren!

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer is erg in trek bij gezinnen en bij bijvoorbeeld opa’s en oma’s met kleinkinderen. Onze boerderijcamping biedt plek aan 25 tenten, caravans of campers. Het is een rustige en ruime camping waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. Het Overijsselse Vechtdal biedt prachtige wandel- en fietsroutes.

Heeft u ook zo’n zin om met uw (klein)kinderen op avontuur bij de boer te gaan en te komen kamperen op Boerderijcamping Het Varsenerveld? Lees hier dan meer over onze campingplaatsen, de vakantiewoning of onze Trekkershut.