• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Minicamping Ommen

Onze minicamping in Ommen is een ruim opgezette en sfeervolle boerencamping. Op Boerderijcamping Het Varsenerveld zijn 25 prachtig ruime plekken, waar u optimaal kunt genieten van de rust. De kampeerplekken liggen allemaal rondom de boerderij en vanaf de camping stapt u zo de natuur in. De omgeving is ideaal voor fiets- of wandeltochten in het mooie Vechtdal. En komt u met kinderen? Voor hen is er ook volop vermaak!

Minicamping Ommen geeft rust en ontspanning

Kamperen op een minicamping is heel rustgevend. Onze camping ligt middenin de weilanden waardoor u een weids uitzicht heeft. Buitenleven staat dan ook centraal. De natuur rondom onze minicamping in Ommen leent zich hier dan ook perfect voor. U kunt lange wandelingen maken in het Vechtdal dat om de camping heen ligt, maar stap vooral ook eens op de fiets! Lees hier meer over de  verschillende fiets- en wandelroutes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Altijd wat te doen

De rust betekent niet dat de kleintjes zich hoeven te vervelen. Voor hen is er altijd wat te beleven op onze camping! Mochten ze klaar zijn met het spelen in de grote zandbak bij de speeltuin, dan kunnen ze altijd gebruik maken van de skelters, fietsen en steppen die op het boerenerf aanwezig zijn. Ook mogen de kinderen mee met boer Hendrik-Jan. Vier keer per week kunnen ze samen de koeien, geiten en kippen voeren. Laat ze vooral ook niet vergeten kippeneieren te rapen en te tellen!

Wilt u zelf ook iets ondernemen op de minicamping? Dat kan uiteraard! Leen in recreatieruimte ‘De Deel’ het boek dat u altijd al heeft willen lezen, of kijk het livejournaal op de televisie. En mocht u nou toch nog even contact willen met de buitenwereld: op onze camping is gewoon WiFi.

Praktische informatie

  • Huisdieren zijn welkom op minicamping Ommen, mits ze aangelijnd zijn.
  • Elke kampeerplek heeft ruimte voor het parkeren van de auto. Gasten mogen hun auto achterlaten op de gezamenlijke parkeerplaats bij de ingang.
  • In de overdekte fietsenstalling zijn oplaadpunten aanwezig voor elektrische fietsen.
  • Bang voor water in uw tent? Dat is bij ons niet nodig! Wij hebben een zandgrond onder de grasmat, zodat het regenwater niet blijft staan.
  • U mag een enkele laag gronddoek onder uw tent of voortent leggen. Een plastic zeil of worteldoek is echter niet toegestaan.
  • Informatie over de omgeving en wandel- en fietsroutes krijgt u van ons bij aankomst.
  • Camping het Varsenerveld in Ommen is een SVR-camping.

Reserveren

Waar wacht u nog op? Reserveer direct online. Voor verdere informatie over minicamping Ommen verwijzen we u door naar de contactpagina. Onze minicamping is geopend van 15 maart tot 31 oktober.