• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Klaar voor de drukte!

Klaar voor de drukte!

Categorie: Handig | Geplaatst op: 18 juli, 2019

Terwijl boer Hendrik-Jan de staldeuren nog even voorziet van een nieuw likje verf, stroomt onze camping al langzaam vol. Na een voorjaar met veel zon, staat nu het hoogseizoen op het punt om los te barsten. Dat betekent een volle camping, met veel gezelligheid.

camping ommen

Nog even een laatste rondje over de camping. De kampeerplekken zien er netjes uit, het sanitair is schoon, de fietspomp doet het, de bloemen staan in bloei, de vacht van pony Edelweiss straalt en ook de andere dieren zijn
in opperbeste stemming, net als wij.

Kortom: Boerderijcamping Het Varsenerveld is er helemaal klaar voor!

Bent u er klaar voor?

Maar bent u er ook helemaal klaar voor? De laatste dingen aan het afronden op uw werk? Of alvast de caravan aan het schoonmaken en wat spullen aan het inpakken? We hebben een handige checklist gemaakt, zodat u lekker ontspannen op reis kunt. Als u hier klikt kunt u de checklist bekijken en zelfs downloaden zodat u hem kan printen!

Het Vechtdal, daar kom je de kampeerstoel voor uit!

camping ommenKomt u binnenkort langs op onze mooie camping? Vergeet de fiets niet! Het Varsenerveld ligt vlakbij het leuke stadje Ommen en midden in het Vechtdal. Op nog geen drie kilometer van de camping ligt de Vecht die u langs de mooiste natuur begeleidt en de leukste plekken om wat te drinken of te eten. Voorbereid op pad? Kijk op onze pagina over de omgeving.

Minder voorbereid op pad? Vraagt ons gerust vlak voordat u op de fiets stapt naar de hoogtepunten van de omgeving!

Nog even lekker weg net na het hoogseizoen

De nazomer is de laatste jaren nog heerlijk! Eind augustus en in september hebben we nog ruimte om u te ontvangen, dus zoekt u bijvoorbeeld nog een plek om te verblijven tijdens de ANBW-fietsvierdaagse begin september of wilt u nog even helemaal tot rust komen in de prachtige natuur van Het Vechtdal? U bent van harte welkom! Misschien is de 11-dagen-weg-aanbieding wel wat voor u?

Vragen? Bel of Whatsapp naar: 06-21983895.

Last-minute nog even weg? Momenteel hebben we even geen last-minute, aanbiedingen, maar hou onze social media en de website in de gaten, voor onze scherpe €60,- deal!