• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Startplaatsen ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2019 bekend!

Startplaatsen ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2019 bekend!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 11 januari, 2019

Fietsen en het Vechtdal: een gouden combinatie. De vele mooie weggetjes, weidse vergezichten en kronkelende rivieren maken het Overijsselse Vechtdal een prachtig landschap om per fiets te verkennen. Ieder jaar organiseert de ANWB dan ook de Vechtdal Fietsvierdaagse. In deze vier dagen leert u de mooiste plekjes van het Vechtdal kennen. De startplaatsen van de vierdaagse zijn nu bekend en onze camping ligt er precies middenin!

De fietsvierdaagse vindt dit jaar plaats van 3 t/m 6 september. Niet alleen zijn de startplaatsen bekend, ook is een eerste opzet voor de routes gemaakt, die later dit jaar verder uitgewerkt worden. De routes zullen 40 of 60 km lang zijn en hebben ieder hun eigen thema.

Boerderijcamping Varsenerveld perfect tussen routes gelegen

Op de eerste dag (dinsdag 3 september) start de route op Buitenplaats Gerner in Dalfsen, de laatste dag (vrijdag 6 september) is dit Recreatiepark Beerze Bulten in Beerze. Onze camping ligt precies in het midden van deze startplaatsen en is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor de fietsvierdaagse.

Overnachten op onze boerderijcamping?

Vanaf onze camping is het heerlijk fietsen naar de startplaatsen. Deelname aan de vierdaagse is dan ook ideaal te combineren met overnachtingen op onze camping. Waar u overdag fietst, kunt u ’s avonds heerlijk bijkomen op onze rustige en ruime camping middenin in het Vechtdal. Alle startplaatsen liggen namelijk in de buurt van onze camping. U kunt een plekje reserveren voor uw tent, caravan of camper, of gaan voor een mini-vakantie in onze B&B of vakantiehuis ’t Bakhuus. Bekijk de beschikbaarheid van onze camping, het vakantiehuis of de Bed & Breakfast en reserveer direct!

Inschrijven fietsvierdaagse

Een 4-dagen kaart voor de fietsvierdaagse kost bij voorinschrijving €17,50 per persoon. Op de dag van de start kost deze deelnemerskaart €20,00 per persoon. Een dagkaart kan alleen bij de start gekocht worden en kost € 7,00 per persoon. U kunt zich inschrijven en uw ticket(s) kopen via de website van de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse.