• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Last-minute voor €60!

Last-minute voor €60!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 6 juni, 2019

Last-minute een paar dagen bij ons verblijven met de camper? Boek nu een camperplaats op onze gezellige boerderijcamping met een last-minute voor €60! U komt maandagmiddag aan en vertrekt – na een paar dagen genieten – weer op vrijdagmorgen.

Last-minute voor €60!

Momenteel hebben we geen last-minute aanbiedingen, maar vanaf half augustus komen weer nieuwe last-minute’s online. Blijf de website in de gaten houden of volg ons op Facebook voor de laatste aanbiedingen.

Let op:  Het bedrag is exclusief toeristenbelasting. Deze korting is niet te combineren met andere kortingen. Dus de korting voor NKC-leden en SVR-donateurs vervalt.

Boerencamping Het Varsenerveld

Onze camping is voorzien van 25 ruime plekken. Elke plek is voorzien van elektra (6A) en het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. Op onze boerencamping is een aparte gelegenheid in het sanitairgebouw voor het doen van de afwas en was. Het sanistation bevindt zich net buiten het sanitairgebouw.

Met de camper verblijven op een boerencamping is één groot avontuur. Uw kleinkinderen helpen de boer mee met het verzorgen en voeren van de dieren. In De Deel, onze recreatieruimte, kunt u boeken lenen, tv kijken en spelletjes spelen. Er is gratis WiFi op de hele camping.

Bekijk de plattegrond voor een goed beeld van onze camping. Lees ook meer over de voorzieningen op de boerencamping.

Geen camper, maar wel gebruikmaken van de last-minute actie? Dat kan!

Heeft u geen camper, maar wilt u wel komen kamperen op onze boerencamping? Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De 25 ruime plekken bieden wijds uitzicht over de boerderij. Komt u met de tent? Bij ons heeft u in het verwarmde toiletgebouw geen muntjes nodig voor de douches.

Natuurlijke omgeving

Heeft u uw fietsen meegenomen in de camper? Bij aankomst ontvangt u uitgebreide informatie met wandel- en fietsroutes. Fiets dan één (of meerdere) van de mooie fietsroutes van het Overijsselse Vechtdal. Wij hebben een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Of trek de wandelschoenen aan en ga de omgeving te voet verkennen. Er zijn ook genoeg andere activiteiten in de buurt. Varen, zwemmen of lekker een hapje of drankje nuttigen op een sfeervol terras in Ommen.

Reserveren

Onze camperplaatsen zijn erg geliefd. Maak daarom snel gebruik van deze tijdelijke aanbieding en reserveer!