• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Het kampeerseizoen gaat weer van start!

Het kampeerseizoen gaat weer van start!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 9 maart, 2017

Het voorjaar staat voor de deur! Hoewel de dagen nu nog regenachtig verlopen, voelen we dat het echt lente gaat worden. De vogels zijn al druk in de weer en zodra de zon doorbreekt trekt iedereen massaal naar buiten. De start van de lente betekent ook dat onze camping weer opengaat! U kunt dit jaar op onze knusse boerencamping kamperen van 15 maart t/m 31 oktober.

Het kampeerseizoen gaat weer beginnen! Het is bijna lente en dat betekent dat onze boerencamping weer opengaat. Vanaf 15 maart aanstaande bent u weer van harte welkom om te komen kamperen op onze rustige en ruime camping. Boer en gastheer Hendrik-Jan en boerin en gastvrouw Gezina de Lange-Nabers zijn helemaal klaar om alle campinggasten te ontvangen op hun mooie boerderijcamping.

Voor de gezinnen

dieren voeren op de boerderijcampingVoor gezinnen met jonge kinderen is er van alles te beleven op onze boerderijcamping. In het kampeerseizoen mogen de kinderen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de koeien, dwerggeiten, konijnen, kippen en de pony te voeren. Ook mogen ze helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Hebben de dieren even rust? Voor de kinderen is er genoeg te doen! Zo kunnen ze heerlijk speleen in de speeltuin met grote zandbak en ook zijn er skelters en steppen waarmee ze op ons erf vrij mogen spelen.

Voor de natuurliefhebbers

Onze boerencamping ligt in het prachtige Overijssel. Middenin het Vechtdal en vlakbij het gezellige stadje Ommen. Vanaf onze camping wandelt of fietst u zo de natuur in. In de omgeving liggen ontzettend veel mooie fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Als u van de natuur houdt is onze camping dus een een heel goede keus.

SVR-camping

Onze camping is een SVR boerderijcamping. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en in Nederland zijn hier ruim 1200 campings en accommodaties bij aangesloten. Deze campings en accommodaties hebben allemaal gemeen dat ze op een boerderij liggen. Kamperen op een SVR-camping is een vakantie zonder toeters of bellen. Wel is er van alles te beleven. Zo mogen de kinderen helpen bij het verzorgen van de dieren en de meeste SVR-campings liggen direct in de buurt van de mooiste wandel- en fietsroutes.

Reserveren

Kunt u niet wachten totdat uw vakantie gaat beginnen? Verzeker uzelf dan van een plekje op onze camping door direct te reserveren! Reserveren kan heel eenvoudig via onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Reserveer direct