• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Vakantieboerderij Ommen

Vakantieboerderij Ommen

Eén van de meest rustieke en charmante vakantieboerderijen in Ommen is 't Bakhuus op boerderijcamping Het Varsenerveld. Deze vakantieboerderij ligt middenin het prachtige Vechtdal. Vanaf de vakantiewoning fietst of wandelt u zo de groene natuur van Ommen in.

Zoekt u een vakantieboerderij in Ommen? Dan is ons Vakantiehuis een hele goede keuze. De vakantieboerderij Ommen heeft drie slaapkamers en is daarmee geschikt voor twee tot zes personen. Het huisje heeft een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Er is kindermeubilair aanwezig en daarnaast heeft u ook een volledig ingerichte keuken. Het huisje is het hele jaar te reserveren, benieuwd naar een sfeerimpressie en beschikbaarheid? Klik dan hier.

De vakantieboerderij in Ommen heeft een lekkere beschutte tuin inclusief tuinmeubilair. Als het slecht weer is, is het ook in de vakantiewoning goed vertoeven want er is een comfortabele zit- en eethoek.

Vakantieboerderij Ommen

Deze vakantieboerderij is perfect als u wel graag het campingleven wilt meemaken, maar liever niet in een camper, caravan, vouwwagen of tent wilt verblijven. Het huisje biedt voldoende comfort, maar staat midden op de boerderij dus u heeft alle ruimte om u heen.

Het Varsenerveld

Onze boerderijcamping ligt middenin Het Varsenerveld. Deze camping heeft 25 ruime plaatsen voor campers, caravans, vouwwagens, tenten en andere kampeermiddelen. Er is heel veel ruimte om te spelen voor de kinderen. Een grote zandbak, speeltuin en heel veel buitenspeelgoed als fietsjes en skelters. Ook ligt ons erf ver van de weg af zodat u uw (klein) kinderen zonder zorgen lekker kunt laten spelen op de boerderij.

Reserveren?

De vakantieboerderij Ommen is het hele jaar door te boeken. U kunt dit heel eenvoudig via onze website doen. Hier ziet u direct de beschikbaarheid en de prijzen van de bungalow. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan even naar 06 – 219 838 95 (ook whatsapp).