• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Het Varsenerveld staat op de online SVR Beurs

Het Varsenerveld staat op de online SVR Beurs

Categorie: SVR | Geplaatst op: 1 februari, 2022

Ook in 2022 staat Het Varsenerveld weer op de SVR beurs, maar door COVID-19 ziet dat er iets anders uit. Het is een online beurs waar 150 SVR-campings aan bod komen. Elke zaterdag kun je kennismaken met een andere groep campings.

Normaal gesproken kun je in januari en februari rondstruinen op de SVR beurzen op verschillende plekken in Nederland. Dit jaar is dat logischerwijs niet mogelijk, maar dat heeft de organisatie er niet van weerhouden toch wat te organiseren. Op de online beurs kun je elke week scrollen tussen de campings je kunt folders van de campings downloaden en elke camping stelt zichzelf met een persoonlijke video voor.

Ook wij hebben samen met de SVR een mooie video gemaakt:

Benieuwd naar onze pagina en alle andere campings? Struin eens rond op de online beurs en ontdek nog meer boerderijcampings!

-> De beurs begint hier

Speciaal voor de online SVR beurs hebben wij een mooie aanbieding voor  juni en korting wanneer u bij ons komt kamperen in maart/april.


VOORJAARSKORTING
Tussen 15 maart – 22 april ontvangt u vanaf 10 aaneengesloten nachten 15% korting per nacht (excl. toeristenbelasting).

AANBIEDING
9 – 24 Mei of 10 – 25 mei € 295.50 2 personen (incl. toeristenbelasting)
7 Juni tot 7 juli € 591,- 2 personen (incl. toeristenbelasting)


*PS. Bent u geen donateur van de SVR? Voor € 10,00 per jaar kun je bij je reservering of aankomst bij ons donateur worden.

Bent u benieuwd naar de faciliteiten van onze camping? Lees dan meer over de boerencamping. Hier vindt u informatie over prijzen en hier kunt u direct reserveren.