• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Ontmoet Het Varsenerveld op de SVR-beurzen in Apeldoorn en Assen!

Ontmoet Het Varsenerveld op de SVR-beurzen in Apeldoorn en Assen!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 6 januari, 2017

Bent u benieuwd naar onze boerencamping? Wilt u graag meer weten, de boer en boerin Hendrik-Jan en Gezina persoonlijk leren kennen of alvast de omgeving leren kennen? Ontmoet ons dan op de SVR-vakantiebeurs in Apeldoorn of Assen! Boerencamping Het Varsenerveld is aanwezig op de SVR-beurs op 28 januari in Apeldoorn en op de beurs van 4 februari in Assen.

SVR camping varsenerveldBoerderijcamping Het Varsenerveld is een SVR-camping. Dit betekent dat de camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Boeren die zijn aangesloten bij SVR bieden rust, ruimte en betaalbaarheid op hun camping.

SVR (Stichting Vrije Recreatie) organiseert dit jaar weer vier vakantiebeurzen. Op deze gezellige svr-beurzen promoten ruim 350 SVR-campings uit binnen- en buitenland hun boerencamping. Niet alleen staan ze hier met hun eigen folders en foto’s. Ook kunt u bij sommige campings eigen producten van de boerderij kopen.

Boer Hendrik-Jan en Boerin Gezina van boerencamping Het Varsenerveld zijn aanwezig op de beurs op 28 januari in Apeldoorn en de op de beurs op 4 februari in Assen. Op deze beurs draait alles om ontmoeten. Graag laten we u vast kennis maken met het Vechtdal door u onder andere de prachtige op watervast ‘stone paper’ gedrukte fietskaart te laten zien.

SVR-beurzen: praktisch

De beursvloeren zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Voor SVR-donateurs is toegang op vertoon van de geldige donateurspas gratis. Niet-donateurs betalen slechts €5,00 per persoon. Parkeren bij de beurzen is gratis.

Ontmoet Het Varsenerveld in Apeldoorn of Assen:

28 januari in Apeldoorn
Locatie: Americahal Apeldoorn, Laan van Erica 50, 7321BX Apeldoorn
Meer info

4 februari in Assen
Locatie: TT-hall, De Haar 11, 9405 TE Assen
Meer info