• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Nazomeren op Het Varsenerveld

Nazomeren op Het Varsenerveld

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 31 augustus, 2018

Het is alweer bijna september. Kinderen gaan weer naar school en de zomer loopt tot zijn eind. Een warme, droge, maar heerlijke zomer. Met verkoeling uit de put en de sproeier, een nieuw sanistation, WiFi op de hele camping en natuurlijk een heleboel leuke gasten op onze boerderijcamping!

En nu, zo aan het eind van de zomer, laat de Overijsselse natuur nog even goed zien wat ze in huis heeft. Het dorre gras is weer groen (en heerlijk om in te liggen). De heide staat volop in bloei en geeft het landschap een mooie paarse gloed. De mais wordt al vroeg geoogst dit jaar, waardoor er prachtige vergezichten in het Vechtdal ontstaan. Daarbij zijn de weersvooruitzichten rustig en stabiel. Al met al de perfecte omstandigheden om te wandelen of fietsen.

Gratis Wifi

Wanneer u dan terug komt op de camping kunt u gewoon uw favoriete TV-programma kijken, want dankzij WiFi via ons nieuwe glasvezelnetwerk hoeft u niks meer te missen. Ook een restaurantje uitzoeken of uw mail checken: het kan allemaal gewoon vanuit of voor uw camper of caravan.

Meezingen en neuriën

Ook onze kleine gasten hadden hier veel plezier van. We hoorden ze meezingen met hun favoriete liedjes en lievelingsfilmpjes werden gedeeld met campingvriendjes. En zelfs de opa’s en oma’s waren in hun nopjes met een tablet en neurieden mee met kinderliedjes van toen. Ook nieuw is het sanistation, waar opvallend veel gebruik van is gemaakt. Het toilet legen, oud water lozen en weer vers water tanken. Zo kan uw camper er weer even tegenaan.

Kom nazomeren op onze boerderijcamping!

Wilt u ook komen nazomeren met uw camper, caravan of tent? Even genieten van de rust, de ruimte en natuurlijk de natuur? Boek dan nu een plekje! Reserveer direct online. Heeft u liever persoonlijk contact? U mag ons ook altijd bellen of Whatsappen op 06 – 219 838 95. Graag tot ziens!

P.s. Gebruik deze handige kampeerchecklist, zodat u niks vergeet mee te nemen!