• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

WiFi op de hele camping!

WiFi op de hele camping!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 15 augustus, 2018

Op onze boerderijcamping geniet u volop van het buitenzijn. Een bosrijke omgeving, uitzicht over de weilanden een beetje meedoen aan ‘het boerenleven’. Even weg van alle schermen, of toch niet?

Nee hoor, ook schermen passen prima bij het boerenleven! Maar dan wel heerlijk in de buitenlucht. Daarom hebben wij nu op de gehele boerderijcamping gratis WiFi! Zo kunt u voor uw tent alvast een fietsroute uitstippelen, de reviews van restaurants in de omgeving bekijken of de kinderen vermaken met hun lievelingsvideo.

Kinderliedjes meezingen

Er wordt dan ook al volop gesurft, geappt en gestreamd op onze camping. We zien ouderen televisie kijken op hun tablet en kinderen laten elkaar hun favoriete filmpjes zien. Daarbij leren de opa’s en oma’s de nieuwste kinderliedjes of ze neuriën mee met versjes van toen, die nu rechtstreeks binnen handbereik zijn. Kortom: nog meer vertier en plezier!

Volg ons op social media

Komt u bij ons kamperen? Dan vindt u het WiFi wachtwoord bij onze receptie. En vergeet dan niet om direct ook onze social media kanalen te volgen en een recensie achter te laten.

Volg op ons Facebook

Volg ons op Instagram

Laat een review achter op Zoover