• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Natuurcamping

Natuurcamping

Zoekt u een mooie natuurcamping voor een rustige en ontspannen vakantie? Kom dan naar boerderijcamping Het Varsenerveld. Onze camping ligt middenin het mooie Vechtdal dichtbij het gezellige plaatsje Ommen. Een natuurcamping waar ook voor kinderen wat te beleven is, want die mogen mee de boer helpen op de boerderij!

Natuurcamping Het Varsenerveld ligt middenin het groene Vechtdal. Het mooie Overijsselse Ommen leent zich perfect voor een vakantie in de natuur. Onze camping ligt op slechts een kwartier fietsen van het gezellige centrum van Ommen. Zo kunt u natuur en de gezelligheid van een stadje heel goed combineren.

Boerencamping Het Varsenerveld heeft een natuurkampeerterrein met plek voor 25 tenten, caravans, campers of vouwwagens. Met welk kampeermiddel u ook komt, er is altijd een mooie plek voor u. Ook zijn alle plekjes voorzien van elektra (10A). Het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. Voor de warmwater douches heeft u bij ons geen muntjes nodig.

Natuurcamping: ook leuk voor de kinderen

Onze camping is mooi ruim opgezet en daardoor straalt deze echt rust uit. Toch zijn er heel veel kinderen te vinden op onze boerderijcamping. Op vakantie bij de boer is namelijk ontzettend leuk voor de kleintjes want zij mogen de boer helpen bij het verzorgen van de dieren! Zo mogen ze mee bij het voeren van de koeien, dwerggeiten, kippen en de pony. Ook moeten er natuurlijk eitjes van de kippen verzameld en geteld worden. Naast de dieren is er nog veel meer ruimte om te spelen voor kinderen.

Fietsen en wandelen

Het natuurkampeerterrein ligt dus middenin het mooie Vechtdalgebied. Deze plek biedt zoveel moois. Of u nu van wandelen of fietsen houdt, in dit gebied zijn de mogelijkheden eindeloos! Bij aankomst ontvangt u uitgebreide informatie over de omgeving zoals wandel- en fietsroutes. Zo gaat u altijd voorbereid op pad. Op de camping is een overdekte fietsenstalling waar u ook uw elektrische fietsen kan opladen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Online reserveren

Wilt u meer weten over de natuurcamping Het Varsenerveld? Lees dan hier meer praktische zaken over onze camping. Wist u al dat we ook een trekkeshut en een mooi vakantiehuis verhuren?

Ga naar de trekkershut

Ga naar het vakantiehuis

Op onze website kunt u online reserveren. Ook kunt u dan direct de beschikbaarheid en prijzen inzien. Boekt u liever persoonlijk? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op.

Reserveer online