• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Minicamping

Minicamping Het Varsenerveld is een sfeervolle boerderijcamping met een prachtige ruime opzet. De 25 plekken zijn allemaal zeer ruim en bieden een wijds uitzicht over de weilanden. De kampeerplekken liggen allemaal rondom de boerderij, dus u verblijft echt op het erf. Vanaf de camping stapt u zo de natuur in. Maak prachtige wandel- of fietstochten in het bosrijke Vechtdal.

Kamperen op een minicamping is heel rustgevend. Tegelijkertijd biedt kamperen op onze minicamping ook genoeg avontuur. De camping ligt middenin het mooie Vechtdal. U fietst of wandelt zo de meest prachtige paden op vanaf de camping. De kinderen mogen mee met boer Hendrik-Jan om de dieren op de boerderij te voeren en verzorgen. Ook is er een grote speeltuin op de camping. U ervaart het echte buitenleven. Smartphones en tablets kunnen even lekker binnen blijven!

Wandelen of fietsen

Bij aankomst ontvangt u fiets- en wandelkaarten zodat u zelf door de bossen, langs de oevers van de Vecht en over de uitgestrekte heidevelden kunt genieten van de mooie natuur in dit stukje van Overijssel. Ook ligt het gezellige stadje Ommen dichtbij. Hier vindt u verschillende restaurants en leuke winkeltjes. Een dagje winkelen? Breng dan een bezoek aan hanzestad Zwolle. Hier leest u meer over de omgeving.

Avontuur op een minicamping

Op onze boerderij minicamping leven koeien, dwerggeiten, kippen en een pony. Kinderen mogen vier dagen in de week mee met boer Hendrik-Jan om ze te voeren. Ook mogen de kleintjes helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Als de dieren even rust hebben kunnen de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin, zandkastelen bouwen in de zandbak of lekker rondrijden op het erf met de skelters of steps.

Praktische informatie

Op de camping vindt u 25 kampeerplekken voor tenten, caravans en campers. Al deze plekken zijn ruim opgezet en beschikken over elektra (10A). Op de hele camping is gratis WiFi te gebruiken. Het toiletgebouw is verwarmd en u heeft geen muntjes nodig voor de warmwater douches. In De Deel van de boerderij vindt u een gezellige recreatieruimte. Hier kunt u televisie kijken en boeken lenen. Meer praktische info over de camping? Klik hier.

Vakantiehuis of Trekkershut

Vindt u het idee van kamperen leuk, maar wilt u liever niet in een tent, caravan of camper verblijven? Op ons erf staan ook een trekkershut en een comfortabel vakantiehuis. Dit vakantiehuisje is geschikt voor twee tot zes personen en heeft een eigen badkamer en keuken. Hier kunt u dus helemaal uw eigen gang gaan. In de trekkershut kunt u heerlijk slapen in comfortabele bedden, maar maakt u gebruik van het toiletgebouw op de camping.

Meer info en fotos’s over de trekkershut

Meer info en foto’s over het vakantiehuis

Reserveren

Bent u enthousiast over onze minicamping en wilt u een plekje reserveren? Reserveer dan direct online!