• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Kraamtijd op boerencamping Het Varsenerveld

Kraamtijd op boerencamping Het Varsenerveld

Categorie: Dieren | Geplaatst op: 26 april, 2017

Een paar weken geleden kon je al op Facebook zien dat ons eerste kalfje van het jaar is geboren! De kraamtijd is een extra leuke tijd op onze boerderijcamping, want we zijn in afwachting van de geboorte van nog meer kalfjes en dwerggeitjes! Kom met je gezin speciaal tijdens deze periode naar de camping om te genieten van dit spektakel. Uiteraard trakteren we op beschuit met muisjes!

In de nacht van 10 op 11 april 2017 is ons eerste kalfje geboren! Het startsein van de kraamtijd op boerderijcamping Het Varsenerveld. We zijn in afwachting op de geboorte van nog meer kalfjes en dwerggeitjes. Wil je deze bijzondere tijd op de boerderij niet missen? Kom dan met tent, caravan of camper naar onze gezellige kleinschalige camping. Op verzoek haalt boer Hendrik-Jan je zelfs ’s nachts uit bed als er een geboorte gaat plaatsvinden in de koeienstal.

Beschuit met muisjes

Wie jarig is trakteert en zo hoort het ook bij geboortes. Om de geboorte van een kalfje of geitje te vieren trakteren wij op beschuit met muisjes. Roze voor een meisje en blauw voor jongens. Ook hebben we lekkere snoepjes in de kleuren roze, blauw en wit.

Dieren verzorgen

Niet alleen de kraamtijd is een groot avontuur op onze boerderij. De kinderen mogen ook meehelpen bij het voeren en verzorgen van de dieren. Zo neemt boer Hendrik-Jan de kinderen vier keer per week mee om de koeien, dwerggeiten, konijnen, kippen en de pony te voeren. Ook mogen de kippeneieren verzameld en geteld worden. Als de dieren even rusten is er volop te spelen op het grote speelterrein op onze camping.

Reserveer snel

Gasten die speciaal voor de kraamtijd willen komen kunnen nu een plek op onze camping reserveren. Verblijf je liever niet in een tent, caravan of camper? Boek dan onze bed and breakfast of het vakantiehuis. Zo verblijf je toch op de camping, maar geniet je van een heerlijk comfortabel bed en je eigen sfeervolle leefruimte.

Lees hier meer over de bed and breakfast en vind hier meer informatie over ons vakantiehuis ’t Bakhuus.

Reserveer nu een plekje op onze camping.