• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Kleine campings

Kleine campings

Boerencamping Het Varsenerveld behoort tot de kleine campings van Nederland. Een prachtige groene camping op een boerderij middenin het Vechtdal. Met 25 plekken en 10 camperplaatsen is onze camping heerlijk rustig. Wel is er natuurlijk van alles te beleven voor jong en oud. Zo mogen kinderen mee met de boer om de dieren te voeren en ook is er een grote speeltuin. Houdt u van wandelen en fietsen? Vanaf de camping stapt u zo de natuur in!

Kleine campings zijn perfect om vakantie op te vieren. Onze kleine camping Het Varsenerveld biedt met haar 25 plekken voor tenten, caravans of campers een zeer aangename plek waar u heerlijk tot rust kan komen. Omarm het buitenleven op onze mooie boerderij. Smartphones en tablets blijven binnen terwijl de kinderen heerlijk buiten spelen op het grote erf of mee gaan met de boer om de dieren te voeren.

Dieren voeren

Boer Hendrik-Jan gaat vier keer per week met de kinderen de boerderij op om de dieren te voeren. Zo zijn er koeien, dwerggeiten, kippen en een pony op de boerderij. Ook mogen de kleintjes helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Als de dieren rusten biedt de grote speeltuin genoeg ruimte om lekker te spelen. Er is een grote zandbak en er zijn skelters en steppen waarmee op het erf gereden kan worden. De boerderij ligt ver van de weg dus u kunt uw (klein) kinderen veilig laten spelen.

Ga erop uit!

Boerencamping Het Varsenerveld, onderdeel van de kleine campings in Nederland, ligt prachtig middenin het Vechtdal. Vanaf de camping stapt u zo de natuur in. Bij aankomst ontvangt u wandel- en fietskaarten zodat u alle mooie paden zelf kunt ontdekken. Het gezellige stadje Ommen ligt dichtbij de camping. Hier vindt u verschillende restaurants en leuke winkeltjes. Ook de mooie hanzestad Zwolle ligt op slechts 20 minuten rijden van de camping.

Praktisch

Alle kampeerplekken van de camping liggen rondom de boerderij van boer en boerin Hendrik-Jan en Gezina de Lange-Nabers. U kampeert dus echt op het erf van de boerderij. De 25 plekken zijn ruim opgezet en bieden wijds uitzicht over de boerderij. Elke plek is daarnaast voorzien van elektra (10A) en daarnaast is er op de gehele camping gratis WiFi (glasvezel).

Het toiletgebouw is verwarmd en zeker van alle luxe voorzien. Daarnaast heeft u voor de warm water douches geen muntjes nodig! In de De Deel van de boerderij hebben we een gezellige recreatieruimte met vloerverwarming gecreëerd. Hier vindt u een televisie waarop u het journaal of sport kunt kijken, er is gratis wifi en ook kunt u boeken lenen.

Vakantiehuisje of Trekkershut

Wilt u wel graag vakantie vieren op een boerderij, maar houdt u niet van kamperen? Verblijf dan in onze trekkershut of in het sfeervolle vakantiehuisje. In het vakantiehuis heeft u uw eigen badkamer en keuken en als u verblijft in de trekkershut maakt u gebruik van het toiletgebouw op de camping. Zo heeft u wel dat fijne campinggevoel, maar geniet u van een comfortabel bed en een uitgebreid ontbijt.

Bent u enthousiast geworden over onze kleine camping in Ommen? Lees dan de praktische informatie over de camping hier. Of reserveer direct een plekje!