• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Kleine campings Overijssel

Kleine campings Overijssel

Het Varsenerveld is één van de kleine campings Overijssel. Met haar prachtige natuur en wijde omgeving, is dit een heerlijke plek om tot rust te komen. Laat uw smartphones en apparatuur vooral thuis, want die zult u hier niet nodig hebben.

Erop uit!

Een dagje uit is makkelijk gepland op de kleine camping van boer en boerin Hendrik-Jan en Gezina. De 25 ruime plekken voor tenten, caravans en campers hebben allemaal de beschikbaarheid van elektra (10A). Ook is het mogelijk om de auto op uw eigen plek te zetten. Gaat u liever met de fiets, of wilt u een lange wandeling maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Plan uw routes of trek er op eigen initiatief uit, alles is hier mogelijk. In de buurt zijn verschillende musea en winkelsteden die u kunt bezoeken. Vraag bij de receptie wat er in de omgeving allemaal te doen is of neem zelf alvast een kijkje op de site van Vechtdal Overijssel!

Activiteiten op kleine campings Overijssel

kleine campings overijsselVerblijft u liever een dagje met de (klein)kinderen op de camping zelf? Geen probleem, ook hier is genoeg te beleven! Geniet van een drankje in onze recreatieruimte met vloerverwarming of ga iets actiefs doen. Boer Hendrik-Jan trekt er vier keer per week op uit om alle dieren op de kleine camping eten te geven. Laat de kleintjes achteraf vooral eieren rapen en tellen. Ook kunnen ze gebruik maken van de skelters, fietsen en steppen die op het boerenerf staan. Breng daarna nog een bezoek aan de grote speeltuin en uw dag is weer gevuld!

Extra faciliteiten

Spreekt dit alles u aan, maar houdt u niet van kamperen? Boek dan vooral ons vakantiehuis. Deze staat los van de camping, maar nog steeds kunt u van alle rust genieten. Ook kunt u verblijven in onze trekkershut. Hiermee maakt u wel gebruik van het toiletgebouw op de camping, maar heeft u toch alle gemakken van een eigen slaapkamer. Zie onze site voor de huisregels en andere praktische informatie.

Reserveren

Reserveer snel uw plekje op de kleine camping in Overijssel, voordat deze vol is!