• Midden op de boerderij
 • Kindvriendelijk
 • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Kindervakantie

Kindervakantie

Veel ruimte om te spelen, lekker ravotten met vriendjes en vriendinnetjes en dieren verzorgen! De ingrediënten voor een kindervakantie! Voor kinderen is kamperen op onze boerderijcamping Het Varsenerveld een groot avontuur. Kinderen mogen een paar keer per week mee met de boer om de dieren te verzorgen. Er zijn zoogkoeien, dwerggeiten, een pony en kippen! Het erf ligt ver van de weg en is lekker groot. Genoeg ruimte om te spelen dus!

Op zoek naar een leuke kindervakantie bestemming? Kom dan kamperen op onze boerderijcamping Het Varsenerveld. Onze camping is met haar 25 plekken kleinschalig, maar daardoor zeer gezellig en knus. Boer Hendrik-Jan en Boerin Gezina bieden ouderwetse gastvrijheid. Ze zorgen ervoor dat alle gasten, jong en oud, de tijd van hun leven hebben op de camping! Naast de plekken op de camping staan op ons erf ook een vakantiehuisje en een trekkershut!

Voor kinderen is kamperen bij de boer een groot feest! Boer Hendrik-Jan gaat samen met de kinderen een aantal keer per week de dieren voeren. Ook gaan ze samen de eieren uit het kippenhok halen. Natuurlijk moeten de eitjes zorgvuldig geteld worden! Daarnaast is er genoeg tijd om met de dieren te knuffelen. Hebben de dieren even rust nodig? Dan kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven op het erf. Er is een grote zandbak en er zijn veel skelters en kleine fietsen aanwezig. Kortom, een heel geslaagde kindervakantie!

Impressie van de camping:

Kamperen bij de boer betekent: even uit de wereld van nu stappen. Tijd voor u en uw gezin. Het is ook heel leuk om als opa en oma samen met uw kleinkind(eren) op onze camping te logeren! Geen televisie, geen computerspelletjes en misschien gaan zelfs de smartphones wel even uit! Lekker buiten genieten van de natuur. Onze camping ligt aan verschillende fiets- en wandelroutes dus u stapt of fietst zo de prachtige natuur van het Vechtdal in. Het gezellige centrum van Ommen ligt op slechts drie kilometer van de camping.

Praktische informatie

 • Met de WiFi via het glasvezelnetwerk heb je op de hele camping een goede verbinding, ideaal om te werken of gewoon even sport of het nieuws te zien.
 • Het sanitairgebouw is verwarmd en van alle gemakken voorzien. Muntjes zijn niet nodig. Er zijn vier douchecabines inclusief een ruime mindervalide-gezinsdouche. Een babybadje is aanwezig in de speciale kinderwascabine.
 • In het sanitairgebouw is een aparte gelegenheid voor de afwas.
 • De bijkeuken is een fijne plek om uw (hand)was te kunnen doen, en er staan een wasmachine en een droogtrommel. Voor een extra taart of BBQ kunt u gebruik maken van de koelkast, koelelementen kunnen in de diepvries.
 • Tegenover de receptie is een stortplaats-sanistation voor de vuilwatertank van de camper en om water in te nemen, de toiletcassette kunt u ledigen in het chemisch toilet.
 • U mag uw auto op uw eigen kampeerplek parkeren. Krijgt u gasten op visite? Voor hun auto is er een ruime parkeergelegenheid op onze boerencamping.
 • Voor uw elektrische auto is er een laadstation voor elektrische voertuigen op het boerenerf naast de parkeerplaats voor bezoekers.
 • Huisdieren zijn welkom op onze boerencamping, wel willen we graag dat u ze aangelijnd heeft op ons terrein. Uw hond uitlaten kan langs twee wandelpaden, wel graag zakjes meenemen voor de uitwerpselen.
 • Op de camping vindt u een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen of uw hulpmiddel.
 • Onze grasmat ligt op zandgrond. Hierdoor blijft regenwater niet staan.
 • Het is niet toegestaan om plastic zeil of worteldoek onder uw tent of voortent te leggen. Een enkele laag gronddoek is uiteraard wel toegestaan
 • Alle gasten ontvangen bij aankomst op de camping uitgebreide informatie over de omgeving zoals vaartips, wandel- en fietsroutes, musea en de gezellige stad met dorpse allure Ommen
 • De camping is geopend vanaf half maart tot half november.

Reserveren

Kunt u niet wachten om samen met uw gezin te genieten van deze heerlijke kindervakantie op onze boerderijcamping? Reserveer dan nu uw plek!

Boek hier het vakantiehuis en boek hier de trekkershut.