• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Kamperen met kinderen

Kamperen met kinderen

Als u gaat kamperen met kinderen moet er natuurlijk wel iets te beleven zijn op de camping. Maar dit betekent niet dat u hoeft te kiezen voor een grote camping met een recreatieteam. Wat dacht u van kamperen bij de boer? De kinderen gaan op avontuur op de boerderij terwijl u geniet van de rust op onze sfeervolle camping in een prachtig uitgestrekte groene omgeving.

Onze kleinschalige boerderijcamping Het Varsenerveld in het Overijsselse Vechtdal is voor kinderen één groot avontuur. Vier dagen per week mogen ze mee met boer Hendrik-Jan om de dieren op onze boerderij te voeren. Er zijn koeien, kippen, dwerggeiten en onze vriendelijke pony Edelweiss. En allemaal zijn ze gek op aandacht! Na het voeren is het tijd om bij de kippen te kijken en de eieren te rapen. En ook kan boer Hendrik-Jan wel wat hulp gebruiken bij het tellen van de eieren. Is het werk klaar? Dan kunnen de kinderen lekker spelen in de grote speeltuin of op het erf. Met een grote zandbak, skelters, steppen en fietsen vervelen ze zich geen seconde!

Buitenleven staat centraal

Ondertussen geniet u van de rust vanaf één van de 25 ruime kampeerplekken met zicht op de boerderij, terwijl u in uw ooghoek ziet wat voor leuks de kinderen aan het doen zijn. De camping ligt ver van de weg, dus ook de kleintjes kunnen zich heerlijk bewegen op de boerderij. Op onze camping staat buitenleven centraal. Even weg van alle digitale schermen en lekker de buitenlucht in!

De omgeving

Wanneer u gaat kamperen met kinderen is het slapen in een tent, caravan of camper al een beleving op zich, net als het helpen op de boerderij. Maar ook zijn er in de omgeving leuke uitstapjes te maken die leuk zijn voor jong en oud. Wat dacht u van kanovaren over de Vecht, een stukje fietsen in de prachtige omgeving rondom het gezellige en toeristische plaatsje Ommen of op zoek naar de mooiste takken in het bos? Binnen 5 minuten staat u middenin één van de vele bossen die Ommen rijk is. En als afsluiter geniet u natuurlijk van een ijsje bij de befaamde IJssalon Ekkelenkamp!

Kamperen met kinderen

Kortom: kamperen met kinderen op boerderijcamping Varsenerveld is een echte beleving. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de buitenlucht, terwijl u geniet van de rust, ruimte en natuur. Heeft u zin om te komen kamperen op onze boerderijcamping? Lees dan meer over campingplaatsen en controleer direct de beschikbaarheid.