• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Fietsvakanties

Fietsvakanties

Eén van de mooiste fietsvakanties begint op boerderijcamping Het Varsenerveld in Ommen. Onze mooie ruime en groene camping ligt middenin het unieke Vechtdal. Een gebied met de meest prachtige fietsroutes. U kunt natuurlijk routes uitzoeken van de vele routekaarten, maar u kunt ook zelf een fietsroute aan elkaar knopen via de verschillende fietsknooppunten die u overal onderweg tegenkomt.

Bent u een liefhebber van fietsvakanties? Start uw fietsvakantie dan vanaf Boerderijcamping Het Varsenerveld. Onze camping ligt middenin een prachtige fietsomgeving: het Vechtdal. De vele bossen met prachtige fietspaden worden afgewisseld met bijzondere fietsroutes langs uitgestrekte heidevelden.

Onze boerderijcamping heeft een overdekte fietsenstalling waar u ook uw elektrische fiets kunt opladen. Dus of u nu een locatie voor een kort verblijf zoekt aan de route van uw fietsvakantie of als u voor langere tijd op onze camping wilt verblijven en van hieruit mooie fietstochten wilt maken, alles kan op boerderijcamping Het Varsenerveld.

Ruime camping

Onze boerencamping is mooi ruim opgezet en biedt plek aan 25 kampeermiddelen. Als u op fietsvakantie bent heeft u waarschijnlijk een tent bij zich. Maar het is ook mogelijk om uw fietsen mee te brengen als u zelf bijvoorbeeld met een caravan, camper of vouwwagen reist.

Alle plekken bieden een wijds uitzicht over de boerderij en daarna heeft elke plek ook elektra (10A). Het toiletgebouw is verwarmd en van alle nodige luxe voorzien. U heeft ook geen muntjes nodig voor de warm water douches.

Vechtdal: perfect voor fietsvakanties!

Het Vechtdal leent zich perfect voor mooie fietsvakanties. Fietst u niet met een tentje, maar zoekt u een meer comfortabel logeeradres als u stops maakt tijdens de fietsvakantie? Dan kunt u ook in onze trekkershut of in het vakantiehuis verblijven. De trekkershut biedt ruimte aan vier personen en is van 15 maart tot 31 oktober te boeken. Het vakantiehuis biedt slaapplekken aan zes personen en is het gehele jaar te boeken.

Lees meer over de trekkershut

Lees meer over het vakantiehuis

Reserveren

Wilt u een plek op onze camping reserveren voor uw volgende fietsvakantie? Dan kunt u heel eenvoudig boeken via onze website. U ziet direct de beschikbaarheid en de prijzen. Heeft u nog vragen of boekt u liever persoonlijk? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op.