• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Camping Ommen

Camping Ommen

Het Varsenerveld is een heerlijk rustige camping in Ommen. Op onze boerencamping is het heerlijk vertoeven. Zo is er volop avontuur voor de kinderen, zoals het voeren van de dieren op de boerderij en het spelen in de grote speeltuin. De (groot)ouders genieten van het plezier van de kinderen terwijl ze zelf genieten van de rust op de camping in Ommen.

Bent u op zoek naar een camping in Ommen? Boerencamping Het Varsenerveld ligt prachtig middenin het Overijsselse Vechtdal. Als u graag verblijft op een rustige camping waar voor kinderen veel te beleven is dan is deze camping zeer geschikt! Op onze camping Ommen is plek voor 25 tenten, caravans of campers. Die plekken zijn ruim opgezet en bieden wijds uitzicht over de boerderij. Elke plek is daarnaast voorzien van elektra (10A). Daarnaast is er gratis WiFi (glasvezel) op de gehele camping.

Op de boerderij vindt u een gezellige recreatieruimte in De Deel. Deze prettige ruimte is voorzien van vloerverwarming. Het is ook mogelijk om boeken te lenen of om het journaal op de televisie te kijken. Voor de warm water douches in het luxe toiletgebouw heeft u geen muntjes nodig.

Avontuur voor jong en oud

Leuke van deze boerencamping in Ommen is dat er zoveel te beleven valt voor jong en oud. Iedereen leeft heerlijk buiten, smartphones en tablets kunt u even vergeten. De kinderen mogen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de koeien, dwerggeiten, kippen en de pony te voeren. Ook mogen ze helpen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Hebben de dieren even rust? Dan kunnen uw (klein) kinderen zich heerlijk vermaken in de speeltuin met grote zandbak. Op de skelters en steppen mogen de kleintjes vrij op het erf spelen.

Praktische informatie over de camping in Ommen:

  • Het parkeren van uw auto mag op uw eigen kampeerplek. Voor de auto’s van eventuele gasten is er voldoende ruimte op de parkeerplaats op de camping.
  • Huisdieren zijn welkom op de camping in Ommen, mits ze aangelijnd zijn.
  • Onze grasmat ligt op zandgrond zodat regenwater niet blijft staan.
  • Het is niet toegestaan om plastic zeil of worteldoek onder uw tent of voortent te leggen. Een enkele laag gronddoek is uiteraard wel toegestaan.
  • Er is een overdekte fietsenstalling op de camping inclusief oplaadpunten voor elektrische fietsen.
  • Bij aankomst ontvangt u uitgebreide informatie over de omgeving. Ook krijgt u wandel- en fietsroutes van ons.
  • Camping Het Varsenerveld in Ommen is een SVR-camping. Lees hier meer over dit kenmerk.

Camping Ommen reserveren?

Wilt u direct reserveren? Onze camping in Ommen is geopend van 15 maart tot 31 oktober. Online reserveren kan hier.