• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Boerencampings

Boerencampings

Boerencampings in Overijssel zijn er in overvloed. Maar bent u nou op zoek naar een kleine en rustige camping in een prachtige omgeving? Dan bent u bij boerderijcamping Het Varsenerveld in Ommen aan het juiste adres.

Rustige boerencamping

Het rustige Varsenerveld heeft plek voor 25 tenten, caravans en campers en ligt middenin het Overijsselse Vechtdal. De omgeving leent zich dus uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten, maar ook kunt u zich prima vermaken op de camping zelf. Nuttig onder genot van de vloerverwarming een lekker kopje koffie of thee in ‘de Deel’. In deze gezellige recreatieruimte komt jong en oud samen. Want ook voor de kleintjes is er genoeg te doen.

Plezier voor de kleintjes

Het Varsenerveld wordt met recht een boerencamping genoemd. Vier keer per week gaat boer Hendrik-Jan op pad om de geiten, kippen en koeien te voeren. Mochten uw (klein-)kinderen daar geen zin in hebben, kunnen ze altijd zichzelf vermaken op het boerenerf. Van de steppen, skelters en fietsen die daar aanwezig zijn, mag vrijblijvend gebruik gemaakt worden. Vergeet vooral ook niet om langs de grote speeltuin met zandbak langs te gaan.

Mocht u nu denken dat boerencampings saai en ouderwets zijn, dan heeft u het mis. Het Varsenerveld kent haar luxe: gratis wifi (glasvezel) op de hele camping, een modern toiletgebouw en elektra (10A) op elke kampeerplek. Ook kunt u de auto kwijt op uw eigen plek.

Huisregels

Mits ze aangelijnd zijn, zijn huisdieren welkom bij ons op de camping. Een plastic zeil of worteldoek onder uw tent is niet toegestaan. Kijk voor meer praktische informatie op onze site.

Reserveren

Dus bent u op zoek naar rustige boerencampings middenin de natuur, waar alles om het buitenleven draait? Twijfel dan niet langer en reserveer een plek op deze knusse boerencamping. Het Varsenerveld is geopend van 15 maart tot 31 oktober.