• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Boek nu en start met de voorpret!

Boek nu en start met de voorpret!

Categorie: De boerderij | Geplaatst op: 26 december, 2018

Kaarsjes aan, lekker eten en gezelligheid met elkaar. Kunt u ook zo genieten van de feestdagen? Wij wel! Daarbij is deze vakantieperiode ook het perfecte moment om vast uw vakantie voor het voorjaar of de zomer vast te leggen. U heeft er nu de tijd voor én alles is nog beschikbaar!

Maar los daarvan is ook het heerlijk om nu vast weg te dromen over uw volgende vakantie. Zo heeft u na de feestdagen al iets om naar uit te kijken. Er wordt door sommigen zelfs beweerd dat de voorpret leuker is dan de vakantie zelf. Als dat laatste waar is beloofd het nog wat, gezien de positieve reviews die onze gasten dit jaar achterlieten over hun vakantie op onze boerderijcamping 😉

Rust & avontuur

Op onze kleinschalige camping middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal maken we het onze gasten dan ook graag naar de zin. Rustzoekers genieten van de stilte en ruimte, terwijl de kinderen lekker op avontuur gaan en heerlijk spelen in de buitenlucht. De omgeving biedt daarnaast prachtige fiets- en wandelroutes en volop restaurants en terrasjes in het gezellig plaatsje Ommen.

Geniet van de voorpret!

Boek nu en start met de voorpret! Welke fietstochten gaat u maken? Waar gaat u eten?  Welke musea wilt u bezoeken? Of geniet alvast van het vooruitzicht van juist even helemaal niks doen.

Boek nu

U kunt nu boeken voor 2019. Onze camping is op 15 maart weer geopend, net als onze Bed & Breakfast. Het vakantiehuis ’t Bakhuus kunt u het hele jaar door boeken. Bekijk online de beschikbaarheid en kies vast een mooi plekje uit op onze gezellige camping. Let op: we hebben maximaal 25 plekken en in de zomerperiode zitten we altijd snel vol, dus wacht niet te lang!