• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Reviews waar we blij van worden

Reviews waar we blij van worden

Categorie: Reviews | Geplaatst op: 3 juni, 2019

Aan het begin van een mooi seizoen, dat al een tijdje aan de gang is staan we stil bij de mooie reviews die we de afgelopen tijd mochten ontvangen. Ze liegen er niet om! We gaan bijna naast onze klompen lopen van zulke lovende woorden van onze gasten. We willen een paar van deze reviews dan ook graag met jullie delen.

Review R.R. op Zoover

“Prima boerderijcamping!”

Gastvrije ontvangst op boerencamping met mooie ruime plaatsen. Zowel Gezina als haar man Hendrik-Jan maken tijd voor een praatje voor jong en oud om je mee te nemen in het leven op de boerderij. De camping ligt midden in een prachtige omgeving waar een grote variëteit aan dagactiviteiten mogelijk is. Het sanitair is iets gedateerd, maar schoon. Overal op het terrein ook goede WiFi! Kortom, een echte aanrader!


Ronald op Google Reviews:

“Gezellige boerencamping waar jong en oud gastvrij worden ontvangen en mee worden genomen in het leven op het boerenland. Niet onbelangrijk is de ligging in een veelzijdige en prachtige recreatieve omgeving.”


Review op campercontact.com

“Vriendelijke ontvangst, mooie ruime plaatsen. Heerlijke omgeving, vooral om te fietsen. Gratis fietskaarten bij de receptie. Echt een aanrader!”


Mevrouw Wieringa op Zoover

“Een aanrader!”

“Onze eerste – en positieve – kennismaking met een SVR boerderijcamping. Een hartelijk welkom van Gezina met een doosje kakelverse eitjes om te proeven en een up-to-date fietskaart en wandelkaart van de omgeving om te lenen! Handig!

Ruime plaatsen op de keurig verzorgde camping en ruimte binnen om de fietsen te stallen en op te laden! Keurig verzorgd en schoon gehouden sanitair door Hendrik-Jan!

Voor wie daar prijs op stelt is er tijd voor een praatje. Wil je je gang gaan? Ook prima. En super internet via de glasvezel kabel! We hebben genoten van de rust en ruimte op de camping en van de omgeving.”


Meer reviews

Benieuwd naar de rest van reviews? Bekijk alle reviews op Zoover, Google of Campercontact.