• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Reviews waar we blij van worden

Reviews waar we blij van worden

Categorie: Reviews | Geplaatst op: 5 december, 2018

Nu onze camping leeg is en de koeien op stal staan hebben wij de tijd genomen om eens in de reviews van het afgelopen seizoen te duiken. En die liegen er niet om! We gaan bijna naast onze klompen lopen van zulke lovende woorden van onze gasten. We willen een paar van deze reviews dan ook graag met jullie delen.

Mevrouw Wieringa op Zoover

“Een aanrader!”

“Onze eerste – en positieve – kennismaking met een SVR boerderijcamping. Een hartelijk welkom van Gezina met een doosje kakelverse eitjes om te proeven en een up-to-date fietskaart en wandelkaart van de omgeving om te lenen! Handig!

Ruime plaatsen op de keurig verzorgde camping en ruimte binnen om de fietsen te stallen en op te laden! Keurig verzorgd en schoon gehouden sanitair door Hendrik-Jan!

Voor wie daar prijs op stelt is er tijd voor een praatje. Wil je je gang gaan? Ook prima. En super internet via de glasvezel kabel! We hebben genoten van de rust en ruimte op de camping en van de omgeving.”


Familie Emmelot op Zoover

“Super weekend!!”

“Wat een super net ontvangt hebben wij gehad toen we aankwamen. De plaatsen zijn zeer ruim. Het sanitair is netjes en schoon. Vooral voor de kindjes een hoop te doen zoals fietsen, skelteren, schommelen en het belangrijkste: de dieren aaien en voeren. De boer neemt echt de tijd om alle kindjes het naar hun zin te maken. Ze mogen alle dieren voeren en mee in een kar achter de tractor het weiland in (een hoogtepunt voor de kinderen). Genieten de kinderen dan genieten wij ook. Je ziet ze de hele dag niet en dat geeft de ouders een super veilig gevoel. Wij kunnen deze camping echt aanbevelen!

Nogmaals heel erg bedankt voor de gastvrijheid en het laten genieten van Kyano. Wij komen zeker terug.”


Yara op Google Reviews:

“Een warm ontvangst. Goed en schoon sanitair. Een camping waar jong en oud samen smelt met een hoop gezelligheid tot gevolg. Het voeren met de boer was voor onze oudste dochter een hoogtepunt van de dag naast het spelen op de vele skelters en fietsen. Wij komen hier zeker een keer terug.”


Review op campercontact.com

“Gezellige boerencamping vrij in de landerijen. Geen verkeersgeluiden, alleen zwaluwen, geiten, kippen en koeien die je eraan herinneren dat je vrij bent en van huis. Gezellig ontvangst door Gezina mét 6 heerlijke eitjes 😃 Mooie uitzichten vanaf de ruime plekken en vele mogelijkheden voor prachtige, goed bewegwijzerde, wandelingen. Wandel- en fietskaarten gratis te leen.”


Meer reviews

Benieuwd naar de rest van reviews? Bekijk alle reviews op Zoover, Google of Campercontact.