• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Bezoek Attractiepark Slagharen of Hellendoorn vanaf onze camping!

Bezoek Attractiepark Slagharen of Hellendoorn vanaf onze camping!

Categorie: Omgeving | Geplaatst op: 1 februari, 2017

Op slechts twintig autominuten van onze camping ligt richting het noorden Attractiepark Slagharen en richting het zuiden Avonturenpark Hellendoorn. Twee leuke attractieparken waar voor jong en oud van alles te beleven is. Onze boerderijcamping ligt precies tussen deze twee attractieparken in. De camping is dus een perfecte plek als uitvalsbasis voor tripjes naar deze parken.

Ontdek attractiepark Slagharen! Een leuk attractiepark waar onze camping slechts 20 autominuten rijden vanaf ligt. Voor de echte liefhebbers van attractieparken is een alternatief Avonturenpark Hellendoorn , dit ligt op minder dan een half uur rijden vanaf onze boerencamping.

Dagje uit

Als u op onze boerencamping in Ommen verblijft wilt u natuurlijk ook de omgeving verkennen. Zo kunt u heerlijk wandelen en fietsen in het mooie Vechtdal en u kunt de stad Ommen en de prachtige Hanzestad Zwolle een bezoek brengen. Maar ook een bezoek aan een attractiepark is dus zo gemaakt! Vlakbij onze camping liggen twee attractieparken die zeker het bezoeken waard zijn.

Reserveren?

Wilt u het Vechtdal ontdekken en uw bezoek aan één van de pretparken combineren met uw verblijf op een boerencamping? Verblijf dan op boerderijcamping Het Varsenerveld! Onze camping heeft 25 ruime kampeerplekken en is daarmee een gezellige en kleinschalige camping. U bent welkom met uw caravan, camper of tent, maar u  kunt ook verblijven in ons vakantiehuis.

Lees hier meer over de boerencamping of reserveer direct!

Inspiratie

Benieuwd naar onze boerderijcamping? Bekijk de fotogalerij voor meer inspiratie!