• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Bezoek Attractiepark Slagharen of Hellendoorn vanaf onze camping!

Bezoek Attractiepark Slagharen of Hellendoorn vanaf onze camping!

Categorie: Omgeving | Geplaatst op: 1 februari, 2017

Op slechts twintig autominuten van onze camping ligt richting het noorden Attractiepark Slagharen en richting het zuiden Avonturenpark Hellendoorn. Twee leuke attractieparken waar voor jong en oud van alles te beleven is. Onze boerderijcamping ligt precies tussen deze twee attractieparken in. De camping is dus een perfecte plek als uitvalsbasis voor tripjes naar deze parken.

Afgelopen week ging het filmpje van Arjan Lubach (uit het VPRO programma Zondag met Lubach) heel internet over. Mensen over de hele wereld zagen hoe Nederland werd voorgesteld aan Trump in een ludiek filmpje. Op zeer grappige wijze worden verschillende Nederlandse eigenschappen en locaties laten zien. Zo ook attractiepark Slagharen! Een leuk attractiepark waar onze camping slechts 20 autominuten rijden vanaf ligt. Daarbij ligt ook Avonturenpark Hellendoorn op minder dan een half uur rijden vanaf onze boerencamping.

Dagje uit

Als u op onze boerencamping in Ommen verblijft wilt u natuurlijk ook de omgeving verkennen. Zo kunt u heerlijk wandelen en fietsen in het mooie Vechtdal en u kunt de stad Ommen en de prachtige Hanzestad Zwolle een bezoek brengen. Maar ook een bezoek aan een attractiepark is dus zo gemaakt! Vlakbij onze camping liggen twee attractieparken die zeker het bezoeken waard zijn.

Attractiepark Slagharen biedt met meer dan 30 attracties, verschillende shows en parades en lekker eten en drinken gegarandeerd een onvergetelijke dag. Het park in Slagharen bestaat al sinds 1963. Het park was eerst een vakantiepark met Shetlandpony’s, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig attractie- en vakantiepark. Naast de attracties op het park is er ook het waterpark Aqua Mexicana.

Avonturenpark Hellendoorn heeft ook veel verschillende attracties en shows. In de zomer van 2016 werd het pretpark zelfs door beoordelingswebsite Zoover uitgeroepen tot het beste pretpark van Nederland.  Het park scoorde op de gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen attracties en geen lange wachtrijen. De diverse attracties en shows worden goed onderhouden bevonden.

Reserveren?

Wilt u het Vechtdal ontdekken en uw bezoek aan één van de pretparken combineren met uw verblijf op een boerencamping? Verblijf dan op boerderijcamping Het Varsenerveld! Onze camping heeft 25 ruime kampeerplekken en is daarmee een gezellige en kleinschalige camping. U bent welkom met uw caravan, camper of tent, maar u  kunt ook verblijven in onze B&B of in het vakantiehuis.

Lees hier meer over de boerencamping of reserveer direct!