• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Zorg op vakantie nodig? Wij zijn nu een zorglocatie!

Zorg op vakantie nodig? Wij zijn nu een zorglocatie!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 13 mei, 2016

Op boerderijcamping Het Varsenerveld vinden we het belangrijk dat u samen met uw gezin even lekker kunt ontsnappen uit de wereld van nu. In de gezonde buitenlucht samen met de boer op pad. Klinkt heerlijk toch? Zorgeloos genieten op vakantie? Op onze zorglocatie camping is dat nu ook mogelijk als u (dagelijkse) zorg nodig heeft.

Moet u thuisblijven als u ziek bent of dagelijkse (revalidatie-)zorg nodig heeft? Zeker niet! Op onze boerderijcamping hoeft uw zorgbehoefte niet in de weg te staan van een heerlijke vakantie. We zijn aangesloten bij Zorg op locatie en kunnen er als zorglocatie daardoor voor zorgen dat uw (dagelijkse) zorg gewoon gecontinueerd wordt.

Van fysiotherapie tot revalidatie

Logo-Zorgoplocatie_web200Niet alleen kunt u van onze zorg gebruik maken als u al ziek bent, ook als u zich tijdens de vakantie blesseert, staat zorg direct voor u klaar. Dus gaat u door uw rug tijdens het opzetten van de tent? Of heeft u uw enkel verzwikt tijdens het maken van een lange boswandeling? Als u naar de eerste hulp van een ziekenhuis gaat moet u mogelijk eerst betalen voordat u geholpen wordt. Dat is op een zorglocatie niet nodig. U wordt gewoon behandeld voor uw tent, caravan of camper. Wilt u liever niet op uw eigen kampeerplek behandeld worden? Dan is het ook mogelijk om in een speciale ruimte behandeld te worden.

Als zorglocatie kunnen we u een ruim aanbod zorg bieden zoals (kinder)fysiotherapie, manueel therapie, oedeemtherapie, revalidatie of hulp bij dagelijkse verzorging. Kijk op de website van Zorg op locatie voor meer informatie over de aan te vragen zorg op uw vakantieadres. Hier kunt u direct de zorg boeken die u nodig heeft. Heeft u vragen over zorg op locatie op onze camping? Neem dan contact met ons op.

Ouderwetse gastvrijheid

Nu u weet dat uw zorgbehoeften gewoon voortgezet kunnen worden op onze camping staat niets uw vakantie meer in de weg. Kom heerlijk genieten op onze avontuurlijke vakantiebestemming. Onze camping ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Vanaf de camping fietst of wandelt u zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in! Voor kinderen is kamperen bij de boer een groot feest. De dieren voeren, eieren van de kippen uit het hok halen en knuffelen met de dieren! Kunt u niet wachten? Reserveer direct.