• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Waterpret bij de boer

Waterpret bij de boer

Categorie: De boerderij | Geplaatst op: 5 juli, 2018

Het is duidelijk zomer, de temperatuur loopt hoog op! Zo ook op onze boerderijcamping. En wat is er op een warme zomerdag nou leuker dan lekker spelen met water? Daarom zorgt boer Hendrik-Jan voor waterpret!

Aan de speelgoedschuur op onze camping heeft boer Hendrik-Jan een waterpomp geplaatst. Zo’n echte ouderwetse. Wie water wil, moet er dus wel iets voor doen. Kinderen geven een paar flinke zwengels aan de hendel, waarna het water naar boven komt. En waar gaat dit water heen? Naar de zandbak! Hier vermaken de kleintjes zich uren met het bouwen van de meest prachtige zandkastelen. Mét gracht eromheen natuurlijk.

Afkoeling

Ook buiten de zandbak is er volop waterpret. Het veld en gras kunnen namelijk wel wat extra water gebruiken, dus heeft de boer een sproeier geplaatst. Dit tot groot vermaak van de kinderen! Die rennen er gillend en giebelend doorheen of proberen kleine druppeltjes te vangen. En stiekem vinden de ouders het ook best fijn, die afkoeling.

Ook zin in waterpret?

Kortom: volop waterpret op onze boerderijcamping! Wil je deze zomer ook op avontuur bij de boer? Er zijn nog plekjes beschikbaar op onze gezellige en rustige mini camping. Reserveer online of neem contact met ons op!