• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Veilig op de fiets naar Ommen!

Veilig op de fiets naar Ommen!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 11 oktober, 2021

Wat is de herfst toch prachtig! Wandelend de mooiste paddenstoelen ontdekken of genieten van alle kleuren die herfst aan ons laat zien, het is elk jaar weer een feestje. Dit jaar kunt u dit nog makkelijker en vooral veiliger doen als u vanaf de camping naar naar het centrum van Ommen wilt! Want niet alleen is de N340 weer open, maar ook de fietstunnel onder de N340 door is af!

‘Even naar Ommen’

De nieuwe fietstunnel loopt van de Hessenweg-West naar het Broekdijkje. Vanaf daar bent u met iets meer dan vijf minuten fietsen in het centrum van Ommen. U kunt nu dus nog makkelijker ‘even naar Ommen’, want door de tunnel is de oversteek een stuk veiliger en het is ook nog eens korter dan de oude route.

Met de auto? Rij dan via de Balkerweg

Ook voor auto’s is er wat veranderd. Om de N340 veiliger te maken is een aantal afslagen gesloten. Een goede aanpassing, maar dit zorgt er wel voor dat bezoekers uit de richting van Zwolle iets verder door moeten rijden. Iedereen die voortaan de camping wil bereiken rijdt vanaf nu via de Balkerweg. Vanaf de N340 betekent dit dat u afrit R101/N347/Ommen/Den Ham moet nemen. Bekijk onderstaande kaart voor meer duidelijkheid!

*Op onderstaande kaart zie de actuele staat van de aangepaste weg. Op nummer 14 op de kaart bevindt zich onze Boerderijcamping en de blauwe stippellijn tussen de Hessenweg-West en Broekdijkje is de nieuwe route met de fietstunnel.   


Grotere kaart weergeven