• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

VechtdalTrail: geweldig loopevenement in onze omgeving

VechtdalTrail: geweldig loopevenement in onze omgeving

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 4 januari, 2017

Op zaterdag 24 juni vindt de eerste editie van VechtdalTrail plaats. Dit is een geweldig trailrunning loopevenement door de prachtige omgeving van het Vechtdal. Trailrunning is hardlopen door de vrije natuur. Denk aan bossen, heuvels en smalle wandelpaden. Doet u mee en heeft u een slaapplaats in de buurt van de start nodig? Logeer op onze boerderijcamping, in de B&B of in het vakantiehuis!

Voor de eerste editie van deze VechtdalTrail zijn door de organisatie van het loopevenement 3 routes ontwikkeld met verschillende afstanden: 17, 28 en 44 kilometer. Deze routes gaan onder andere door het Ommerbos en Stegeren over de Stuw door naar Junne, Beerze en weer terug. De route gaat zoveel mogelijk over onverharde en smalle wandelpaden.

Hardlopen in het Vechtdal

Doel van de organisatoren is het realiseren van een loopevenement in het Vechtdal dat bij trailrunners hoog zal worden gewaardeerd om de mooie natuur en gezellige sfeer. Houdt u van hardlopen en wilt u graag al lopend de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken? Doe dan mee met deze VechtdalTrail.

Wilt u meer informatie over deze VechtdalTrail? Informatie over de start en finishlocatie, de inschrijving en routes vindt u op de website van VechtdalTrail.

Overnachten in het Vechtdal

Wilt u meedoen met dit hardloopevenement op zaterdag 24 juni? U kunt zich hier inschrijven. Komt u niet uit deze omgeving? Dan is het extra leuk om er een paar nachten aan vast te plakken. Ontdek naast de hardlooproute nog veel meer plekken in het mooie Vechtdal en bezoek het gezellige stadje Ommen.

Een heerlijke slaapplaats vindt u op onze boerencamping het Varsenerveld. Kom kamperen in uw eigen caravan, tent of camper! Op zoek naar wat meer luxe? U kunt ook verblijven in onze B&B of in het vakantiehuisje. In de vakantiewoning ’t Bakhuus heeft u een eigen keuken en badkamer inclusief toilet, douche en wastafel. Als u in de B&B verblijft kunt u gebruik maken van het verwarmde toiletgebouw op de camping.