• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Buitenspelen in het Vechtdal: nooit saai!

Buitenspelen in het Vechtdal: nooit saai!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 5 juli, 2016

Dat buitenspelen gezond is weet iedereen. Niet alleen worden en blijven kinderen sterk en gezond door buiten te spelen, ook zitten ze door regelmatig buitenspelen geestelijk lekker in hun vel. Toch is het voor kinderen lastig om de verleiding van hun beeldschermen van de tv, tablet of mobiel te weerstaan. Uit cijfers van het TNS NIPO onderzoek over buitenspelen blijkt dat 54% van de kinderen vaker wil buitenspelen als het buiten minder saai zou zijn.

Spelen op de camping

In het Vechtdal is buitenspelen helemaal niet saai, want er is genoeg te doen! Kanoën op de Vecht, verstoppertje spelen en bomenklimmen in de vele bossen of één van de verschillende pretparken bezoeken. Of u nu een dagje uit gaat met uw gezin of op vakantie gaat in het Vechtdal, er is altijd genoeg te beleven voor uw kinderen.

Vakantievieren op een boerderijcamping staat garant voor plezier. Op de boerderij is namelijk altijd wat te doen. Bij boerencamping het Varsenerveld mogen kinderen vier keer per week mee met het voeren van de koeien, dwerggeiten, konijnen, kippen en de pony. Ook mogen ze helpen bij het rapen en tellen van de kindereieren. Als de dieren rusten leven de kinderen zich uit in de speeltuin. Ook zijn er skelters waarmee ze over het hele erf mogen rijden.

Een actieve en avontuurlijke vakantie

Gaat u voor een actieve vakantie en wilt u samen met uw gezin mooie wandelingen en fietstochten maken? Boek dan uw vakantie op onze boerderijcamping het Varsenerveld. Vanaf de camping fietst of wandelt u zo het prachtige Vechtdal in en als u niet op pad bent geniet u op de camping van het ultieme buitenleven. De camping ligt ver van de weg, dus kleintjes kunnen zich tijdens het buitenspelenvrij bewegen op de boerderij.

Ontsnap nu samen met uw gezin van de digitale schermen en trek lekker de frisse buitenlucht in. Lees meer over onze campingplaatsen, de vakantiewoning ’t Bakhuus of onze B&B.