• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

SVR Beurzen 2016

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 15 december, 2015

Bent u altijd al benieuwd geweest naar het echte boerenleven? Tijdens een bezoek aan de boerderijcamping laten wij u de authentieke sfeer proeven die het platteland biedt. In samenhang met recreatie en gastvrijheid ervaart u de perfecte vakantie. Persoonlijke aandacht vinden wij namelijk erg belangrijk.

Boerderijcamping, Het Varsenerveld, biedt meerdere mogelijkheden. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever de vakantiewoning het Bakhuus? Alles kan! “Het Varsenerveld” is hier heel flexibel in. Laat u zelf verrassen. “Het Varsenerveld” is een gezellige boerderijcamping voor jong en oud.

In de winter hebben wij al vele van u mogen ontmoeten op de SVR-beurzen, nu het voorjaar zijn intrede doet bent u vast benieuwd, hoe ziet nu in werkelijkheid dat echte boerenleven eruit?

De beurzen van 2016 zijn inmiddels al geweest, in de wintermaanden van 2017 ontmoeten wij u graag op één van de beurzen die georganiseerd worden door de Stichting Vrije Recreatie (of natuurlijk eerder op bij ons op de camping).

030 januari

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
Vijfhuizen

6 februari

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9702KA Groningen

13 februari

Americahal
Laan van Erica 50
7321BX Apeldoorn

20 februari

Evenementenhal
Franklinweg 2
4207HZ Gorinchem