• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Sanistation in gebruik!

Sanistation in gebruik!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 30 augustus, 2018

Boerderijcamping Varsenerveld heeft niet alleen plek voor tenten en caravans, ook zijn er camperplaatsen op onze camping. En wie met de camper op pad gaat heeft vroeg of laat ook voorzieningen nodig. Zo moet je een keer oud water wegspoelen, vers water tanken en ook het toilet moet zo nu en dan worden geleegd. Dit kan nu allemaal eenvoudig op onze boerderijcamping, want ons nieuwe sanistation is in gebruik!

Op het sanistation kunt u gebruik maken van de bovengenoemde voorzieningen. Er is een afvoerput om vuil water te lozen, want wat niet iedereen weet, is dat dit niet zomaar mag in een straatput. En natuurlijk is er een speciale stortplaats voor de toilet-cassette. Tot slot kunt u vers water tanken bij het sanistation. Zo kunt u er weer even tegenaan met uw camper!

Het sanistation bevindt zich net buiten het sanitairgebouw, tegenover de receptie en de bijkeuken.

In de bijkeuken kunt u een handwasje doen, maar ook staan er een wasmachine en droogtrommel. Erg fijn voor de camperaar die langere tijd onderweg is. Ook mag u gebruik maken van de koelkast en diepvries. Bijvoorbeeld voor heerlijk streekgebonden vlees dat u tijdens een fietsritje heeft gekocht, ijsjes voor de kleinkinderen of een taart als er iemand jarig is.