• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

PanelPrint: Een mooie oplossing voor ons kantoor!

PanelPrint: Een mooie oplossing voor ons kantoor!

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 22 november, 2019

Ondanks dat we lekker vaak buiten zijn, zit ik ook veel achter de computer in onze receptieruimte. Een nadeel van ons receptie was de akoestiek. Het galmde nogal en dat is omdat ik vaak moet bellen echt een probleem. Het resulteerde erin dat ik meer moeite had om mij te concentreren en aan het eind van de dag soms helemaal overprikkeld was. Gelukkig vonden we een oplossing: PanelPrint.

PanelPrint maakt akoestische panelen, die ervoor zorgen dat een ruimte minder galmt. En het is ook nog eens een mooie toevoeging, want zij kunnen de panelen met je eigen foto’s laten bedrukken. Die combinatie zorgde ervoor dat we contact met ze opgenomen hebben.

De oplossing

Samen met ons hebben ze gekeken hoe we de ruimte qua geluid konden verbeteren en hoe ik minder prikkels zou ervaren tijdens het werken in de receptie. Uiteindelijk was de conclusie dat een absorberend scherm op de muur al veel verbetering zou brengen. Op het raam achter mijn computerscherm adviseerde zij ook een scherm te plaatsen, want naast de galm die van het raam komt, heb ik dan minder afleiding van de dingen die buiten gebeuren. Want zeker in het hoogseizoen is er veel beweging op het terrein.

Je krijgt spontaan zin in de lente

De panelen konden ook bedrukt worden, daarom hangt er nu op ons kantoor een mooie grote wereldkaart, met daaromheen foto’s van onze camping. Hendrik-Jan op de tractor, kinderen die de dieren voeren of één van onze mooie uitzichten, echt van alles is de zien op het grote paneel. En ook het scherm voor het raam is prachtig geworden. Als onze gasten nu naar de receptie lopen, zien ze een prachtige vogel, waar iedereen spontaan zin in de lente van krijgt.

Al met al zijn we dus heel blij met deze nieuwe toevoeging aan ons kantoor en willen we PanelPrint bedanken voor de fijne samenwerking en goede oplossing!