• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

B&B in de natuur | Kom genieten bij Het Varsenerveld

B&B in de natuur | Kom genieten bij Het Varsenerveld

Categorie: Omgeving | Geplaatst op: 29 maart, 2017

Zoekt u een B&B in de natuur? Dan is onze bed and breakfast een verademing. De B&B staat op onze boerderij. Op het erf staan tevens een vakantiehuisje en een camping die plek biedt aan 25 caravans, campers of tenten. Een kleinschalige camping dus waar u door de ruime opzet van het erf geen last van heeft. Vanuit uw B&B loopt of fietst u zo de natuur in!

De B&B op boerderijcamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Vechtdal. Als u een B&B in de natuur zoekt, zult u echt genieten in onze gezellige B&B in de buurt van Ommen en Zwolle. Geniet van de rust en gastvrijheid op ons mooie boerenerf. Het is heerlijk knus vertoeven in de B&B. Heerlijk slapen in comfortabele bedden en genieten van een uitgebreid ontbijt!

Deze B&B in de natuur ligt middenin het Overijsselse Vechtdal. Vanuit uw verblijf fietst of wandelt u zo de mooie natuur in. Geniet van groene bossen, uitgestrekte heidevelden en mooie vergezichten langs de oevers van de rivier de Vecht. Bij aankomst ontvangt u een aantal van de mooiste wandel- en fietsroutes. Zin in een cultureel tripje? Bezoek dan Hanzestad Zwolle of fiets naar het gezellige stadje Ommen.

Opgemaakte bedden

Onze bed and breakfast is geschikt voor twee to vier personen. Er zijn twee slaapkamers. Eén met twee bedden naast elkaar en de andere kamer heeft twee bedden achter elkaar. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt. Wat een luxe! Ook zijn er handdoeken aanwezig. Er is een zithoekje en een klein keukenblokje met een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker. U maakt gebruik van het comfortabele en verwarmde toiletgebouw op de camping. Muntjes voor de warm water douches zijn niet nodig.

Boerderijcamping

De B&B ligt op boerderijcamping Het Varsenerveld. Onze boerderijcamping biedt plek aan 25 caravans, campers of tenten. Een kleinschalige camping dus waar veel ruimte is voor rust, maar ook avontuur! Op de boerderij is voor jong en oud van alles te beleven. Zo mogen de kinderen een aantal keren per week mee met de boer om de dieren te komen voeren en verzorgen.

Als u een B&B middenin de natuur zoekt, is het dus heerlijk toeven in onze bed and breakfast in Ommen en in de buurt van Zwolle. De natuur vindt u direct om u heen, maar ook zijn gezelligheid, handige faciliteiten en gezellige plaatsen heel dichtbij!

Meer weten over de bed and breakfast? Of wilt u prijzen bekijken of alvast reserveren? Klik hier!