• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Op vakantie in het najaar? Bezoek ’t Bakhuus!

Op vakantie in het najaar? Bezoek ’t Bakhuus!

Categorie: De boerderij | Geplaatst op: 29 augustus, 2016

Het najaar is een heerlijke periode om er nog even uit te gaan. De meeste vakantiedrukte is voorbij en zo kunt u nog even heerlijk op vakantie voordat de drukte rondom einde jaar weer begint. Op onze boerderijcamping het Varsenerveld hebben we een verwarmd sanitairgebouw dus kamperen kan ook in het najaar nog prima! Op zoek naar een vakantiehuis? Boek dan het unieke Bakhuus!

Luxe op de camping

Houdt u van kamperen en wilt u ook graag in het najaar genieten op de camping? Met het weer moet u dan een beetje geluk hebben, maar als u verblijft op onze camping kunt u ook tijdens minder warm weer genieten van de camping tijdens uw vakantie in het najaar. Het toiletgebouw is geheel verwarmd dus u hoeft het niet koud te hebben. Voor warm water heeft u geen muntjes nodig.

De boerencamping ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Hier kunt u ook in het najaar nog heerlijk wandelen en fietsen. Op de camping is plek voor 25 tenten, caravans of campers. Die plekken zijn ruim opgezet en bieden wijds uitzicht over de boerderij. Elke plek is voorzien van elektra.

Bekijk hier de foto’s van onze boerencamping. Benieuwd naar prijzen en beschikbaarheid? Klik hier.

Slapen in ’t Bakhuus

Wilt u wel graag verblijven op onze boerderij, maar wilt u niet kamperen? Dan is onze sfeervolle vakantiewoning ’t Bakhuus zeer geschikt voor uw vakantie in het najaar. Het unieke huisje was vroeger het bakhuis van de boerderij. Hier stond de bakoven zodat men hier brood en koek kon bakken. Nu is de woning omgetoverd tot vakantiehuis.

Het huisje heeft drie slaapkamers, een volledig ingerichte open keuken, centrale verwarming, radio en televisie, kindermeubilair, terrasmeubelen, een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel en de woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek. Ook heeft u een heerlijke eigen, beschutte en zonnige tuin.

Benieuwd naar ’t Bakhuus? Bekijk hier de foto’s en klik hier voor prijzen en beschikbaarheid.

Liever op de camping verblijven in onze B&B? Dat natuurlijk ook! Bekijk hier de B&B.