• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Fiets prachtige boerenfietstochten

Fiets prachtige boerenfietstochten

Categorie: Omgeving | Geplaatst op: 24 juni, 2016

Houdt u van fietsen en vindt u het leuk om het boerenleven te ontdekken? Kom dan naar het Vechtdal en fiets één of meer van de boerenfietstochten. In het Vechtdal kunt u namelijk prachtig fietsen. De mooie groene omgeving biedt u elke keer weer mooie uitzichten, prachtige bossen of uitgestrekte vlaktes. Camping het Varsenerveld is een prima startpunt voor het maken van prachtige fietstochten.

De boerenfietstochten in het Vechtdal zijn opgezet door ‘De Boer als Gastheer’, een vereniging van achttien boeren die allemaal in het prachtige Vechtdal Overijssel wonen. Al deze boeren stellen hun bedrijf open voor publiek. Iedere boerderij is uniek en leuk om te bezoeken. Perfect om tijdens een fietsroute even te pauzeren. Geniet van verse aardbeien met ijs of ga picknicken in de wei.

Rust uit op ons erf

Ook onze eigen boerderijcamping het Varsenerveld is aangesloten bij De Boer als Gastheer. Als u de boerenpicknickroute fietst komt u ons tegen in het begin van de route. Stap rustig eens van de fiets en rust lekker uit op ons erf. Bekijk de dieren of geniet van en lekker bakje koffie.

Zin om de verschillende fietsroutes te gaan fietsen? Haal dan het boekje met de routes bij de Vechtdal informatiepunten, de anjerpunten of bij de deelnemende boerenbedrijven. U kunt de fietsroutes ook hier online bekijken.

Overnachten bij de boer

Wilt u niet alleen fietsen in het Vechtdal maar zoekt u ook een prettige verblijfplaats? Boek dan uw vakantie bij boerderijcamping Het Varsenerveld. U kunt bij ons een campingplek boeken, maar u kunt ook verblijven in onze B&B of in ons vakantiehuisje ’t Bakhuus. Neem uw fietsen mee en prachtige fietsroutes liggen de gehele vakantie aan uw voeten.