• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Onze nieuwsbrief van woensdag 8 juli 2015

Onze nieuwsbrief van woensdag 8 juli 2015

Categorie: De boerderij | Geplaatst op: 14 december, 2015

Alle gasten die bij ons hadden of hebben gekampeerd kregen een mail van ons. Hieronder kunt u lezen wat wij daarin schreven:

Het laatste bordje is geplaatst, de metamorfose van de “Boerderij” op het Varsenerveld die we ruim een jaar geleden inzette met een grote verbouwing is afgerond. De receptie heeft een aparte plek in de boerderij, met uitzicht over de weilanden en de oude kiepkar met de lavendel.

Het ontbijt voor de Logiesgasten serveren wij nog steeds in de boerderij-keuken. In de bijkeuken staan voor gezamenlijk gebruik, de wasmachine en droogtrommel. Maar ook de diepvries en koelkast voor een verjaardag, die doos extra gebak of een BBQ met vrienden, dat extra pakje vlees. Uiteraard niet te vergeten de doos ijs die opa’s en oma’s er inzetten voor hun kleinkinderen.

En als klap op de vuurpijl “De oude Deel” dit is een heerlijke ruimte met vloerverwarming. Er hangt een TV, voor wie het journaal of zijn of haar favoriete sport niet kan missen met vakantie. Vrij gebruik van Wi-Fi (geen inlogcode nodig) om s’ochtends de krant te downloaden of in de loop van de dag de mailbox nakijken, Facebook zien of scrollen in je Twitter-account. In de boekenkast staan mijn eigen romans, detectives, toptitels, voor elk wat wils, veelvuldig worden ze omgeruild omdat er alweer een boek uit is, je kunt hier op de boerderijcamping zo rustig lezen. Bij aankomst krijgen onze gasten de Vechtdal-fiets- en wandelknooppuntenkaarten om zelf hun routes te bepalen en niet te vergeten het ‘doosje’ eieren van boer Hendrik-Jan zijn legkippen.

Het gidsje “kom je buiten spelen” vindt gretig aftrek, door een maisdoolhof dwalen, zien hoe de koeien gemolken worden of een biggetje knuffelen, leuke activiteiten en zo mooi wanneer de kinderen terug komen op de boerderijcamping hun verhalen te horen.

Om te zien wat er in het “Vechtdal” te beleven is, krijgt iedere gast bij aankomst het magazine. Maar ook in de Multifunctionele Ruimte “De Deel” liggen kranten en tijdschriften om aan de stamtafel te lezen of mee te nemen naar tent, caravan of camper.

De Hanzesteden Zwolle, Deventer of Kampen bezoeken, op de receptie liggen boekjes met een plattegrond en mijn tips zijn in Zwolle zeker Waanders in de Broerenkerk (boekhandel) en museum de Fundatie met wisselende exposities.