• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Onze deuren voor het seizoen 2023 zijn geopend!

Onze deuren voor het seizoen 2023 zijn geopend!

Categorie: Handig | Geplaatst op: 17 maart, 2023

Ruikt u dat? Het begint buiten naar voorjaar te ruiken, het mooie weer komt eraan en onze boerderijcamping is weer flink onder handen genomen. Dat kan maar één ding betekenen: Het Varsenerveld is weer geopend voor het nieuwe kampeerseizoen!

Het voorjaar zorgt ervoor dat overal de schitterende lentebloemen weer tot bloei komen, wat voor een prachtig uitzicht zorgt. U kunt volop genieten van deze natuurpracht tijdens uw verblijf op onze fijne boerencamping in het pittoreske Vechtdal. En wij hebben voor het nieuwe seizoen zeker niet stilgezeten!

Fris & fruitig

Hendrik-Jan is druk bezig geweest met het vernieuwen van de oprijlaan en het plaatsen van verschillende bloemen en struikjes. Hierdoor kunt u de riante ruimte op het boerenerf van onze boerderij nog beter zien. Naast de vernieuwingen op het erf en op de camping hebben we ook het sanitair weer helemaal fris en fruitig gemaakt.

Een fijne kampeerplek

Ook dit seizoen kunt u weer genieten van dat unieke gevoel van verblijven op een boerencamping. Zonder daarvoor aan comfort in te leveren! Al onze kampeerplekken en camperplaatsen zijn voorzien van duurzame 10 ampère elektra aansluitingen, het sanitair is uitmuntend en in onze huiskamer de Deel geniet u van televisie en uitstekend internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons natuurhuisje

Liever een kort tripje en nét dat beetje extra luxe? U bent van harte welkom in ons comfortabele natuurhuisje. Dit fijne vakantiehuisje beschikt over een zonnige veranda op het zuiden, een centrale verwarming en vloerverwarming en perfecte WiFi. Hier kunt u ideaal werken, of juist volledig ontspannen en tot rust komen.

Graag tot snel

Bij Boerderijcamping Het Varsenerveld kunnen we niet wachten om u met open armen te ontvangen. Graag tot snel!

Bekijk onze kortingsactie en reserveringsmogelijkheden


PROFITEER VAN TIJDELIJKE KORTING

Wanneer u tussen 30 mei en 14 juli 2023 minimaal 28 dagen aaneengesloten reserveert, ontvangt u over de hele periode 12,5 % korting!

Bovenstaande prijzen gelden voor SVR donateurs, NKC of ACSI club ID leden, op vertoon van uw pasje of het doorgeven van het donateur-/lidnummer. Niet-leden betalen € 2,- per nacht meer.


*PS. Bent u geen donateur van de SVR? Voor € 10,00 per jaar kun je bij je reservering of aankomst bij ons donateur worden.

Bent u benieuwd naar de faciliteiten van onze camping? Lees dan meer over de boerencamping. Hier vindt u informatie over prijzen en hier kunt u direct reserveren.