• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Ontmoet Het Varsenerveld op de SVR Beurzen in Hardenberg of Leeuwarden

Ontmoet Het Varsenerveld op de SVR Beurzen in Hardenberg of Leeuwarden

Categorie: Nieuws | Geplaatst op: 12 januari, 2018

Bent u enthousiast over onze boerencamping en wilt u de gastheer en gastvrouw van de camping persoonlijk leren kennen? Kom dan naar de SVR vakantiebeurs in Hardenberg of Leeuwarden. Wij zijn aanwezig op de beurs in Hardenberg op 27 januari en op de beurs in Leeuwarden op 3 februari.

Boerderijcamping Het Varsenerveld is aangesloten bij SVR (Stichting Vrije Recreatie). De boeren die hierbij aangesloten zijn bieden rust, ruimte en betaalbaarheid op hun vaak kleinschalige camping. Zo ook onze boerderijcamping. Met onze 25 ruime kampeerplekken is kamperen bij ons heerlijk vertoeven.

Ook dit jaar organiseert SVR weer vier svr beurzen verspreid over Nederland. Op deze beurzen presenteren ruim 350 SVR-campings uit binnen- en buitenland zich aan geïnteresseerden. De boerderijen verkopen vaak producten van eigen boerderij en ook kunnen veel vertellen over hun mooie campings.

Boer Hendrik-Jan en Boerin Gezina van boerencamping Het Varsenerveld zijn aanwezig op de beurs op 27 januari in Hardenberg en op de beurs op 3 februari in Leeuwarden. Graag ontmoeten we u daar! We laten u van alles zien over onze camping en laten u kennis maken de vele wandel- en fietsroutes in het Vechtdal.

Praktisch

Voor SVR-donateurs is de toegang tot de beurs op vertoon van een geldige donateurspas gratis. Niet donateurs betalen slechts € 5,- per persoon. Parkeren bij de beurzen kan gratis.

Hardenberg: 27 januari 

Locatie: Evenementenhal, Energieweg 2, 7772 TV  Hardenberg

Geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Leeuwarden: 3 februari 

Locatie: WTC Expo, Heliconweg 52, 8914 AT  Leeuwarden

Geopend van 10:00 tot 16:00 uur