• Midden op de boerderij
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Nieuwe route, nieuwe folder

Nieuwe route, nieuwe folder

Categorie: Omgeving | Geplaatst op: 11 juni, 2021

We hebben weer een nieuwe folder! Aangemoedigd door de nieuwe route naar de camping hebben we de folder weer eens flink onder handen genomen. U vindt de folder in dit bericht!

(Niet) Alle wegen leiden naar Het Varsenerveld

Zoals gezegd zijn er veel wegwerkzaamheden geweest aan de drie N-wegen in Het Vechtdal. Dit zorgt voor wat kleine veranderingen aan uw mogelijke route. Waar u eerst vanuit Zwolle vanaf de N340, afsloeg richting de Hessenweg West, is dat nu niet meer mogelijk. Daarom adviseren we u om door te rijden en vanaf de rotonde aan de Balkerweg, de Emslandweg op te rijden. Vanuit alle richtingen wordt de route via de rotonde aan de Balkerweg dus de ideale route. Op onderstaand kaartje hebben we het nog even inzichtelijk gemaakt.

 

Veiliger en sneller op de fiets naar Ommen!

Niet alleen is het voor auto’s een stuk veiliger, maar ook voor fietsers is er een mooie verandering doorgevoerd. Om in Ommen te komen hoeft u geen drukke N-wegen meer over en ook omrijden is er niet meer bij. U kunt nu namelijk vanuit de Hessenweg West de fietstunnel onder de N340/N48 door naar het Broekdijkje nemen (Zie bovenstaande kaartje). Vanuit hier bent u in een paar minuten in het centrum van Ommen! Omdat veel van onze gasten op de fiets (of e-bike) genieten van Ommen en omgeving, zijn we hier heel blij mee!

Een nieuwe frisse folder!

En ja, als we dan toch een nieuwe verkeerssituatie hebben, dan kunnen we maar beter direct de folder vernieuwen. Niet alleen vind je op onze folder het handige kaartje met de route naar de camping, maar ook de uitleg over onze boerderijcamping, het vakantiehuis en de trekkershut. Toch altijd weer een mooi moment zo’n nieuwe frisse folder! Wat vindt u van onze nieuwe folder? Klik op onderstaande afbeelding!

 

Tijdens ons jubileumjaar natuurlijk ook leuk even te delen: Bij toeval vonden we onze allereerste folder uit 1991 (Bekijk ‘m hier). Wat leuk om te zien hoe anders zo’n folder er nu uitziet, maar ook leuk om te zien dat de camping nog steeds om hetzelfde draait: Er even helemaal er tussen uit zijn in de prachtige omgeving van Ommen en Het Vechtdal.