• Midden op de boerderij
 • Kindvriendelijk
 • Gratis WiFi

Bel of whatsapp: 06 - 219 838 95
Mail:

Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

Categorie: Handig | Geplaatst op: 3 april, 2020

Update 15 juni - Het sanitair mag weer gebruikt worden en dit betekent dat onze boerderijcamping weer voor iedereen geopend is. Op de camping gelden nog steeds de regels zoals deze door het RIVM opgesteld zijn en we vragen u hier zorgvuldig mee om te gaan.

De camping is weer geopend!

Goed nieuws! Sanitaire voorzingen mogen vanaf 15 juni weer gebruikt worden en hierdoor mogen we ook kampeerders gewoon weer ontvangen op onze boerderijcamping. Eindelijk is alles weer een beetje normaal! Nou ja normaal… We vinden het erg belangrijk dat iedereen op onze camping zich aan de maatregelen van het RIVM houdt, zodat we het besmettingsgevaar zo klein mogelijk houden, daarom gelden op onze camping nog steeds de volgende regels:

 • Houd minimaal 1,5 m afstand van elkaar (zowel buiten op het terrein, als binnen in onze gebouwen).
 • Gasten komen uit hetzelfde huishouden.
 • Vermijd spitstijden (08.00-10.00 uur en 19.00 – 21.00 uur).
 • Wacht buiten wanneer er te veel mensen in het sanitairgebouw zijn.
 • Was (vaker) uw handen.
 • Nies in uw elleboog.
 • Bent u ziek, blijft dan thuis!
 • Wij geven gasten geen hand en houden gepaste afstand.
 • In de receptie vragen wij u met niet meer dan twee mensen binnen te staan.
 • Wij besteden extra aandacht aan reiniging en hygiëne.

Op het terrein hebben we extra maatregelen getroffen, om deze regels te kunnen naleven. Samen zorgen wij voor een veilige camping, waar iedereen onbezorgd kan genieten van elkaar en de prachtige natuur.

Kom genieten van het Vechtdal in het najaar!

Nederland gaat massaal op vakantie in eigen land en ook wij hebben dat gemerkt. Een mooie ontwikkeling, want Nederland heeft zoveel moois te bieden. Het Vechtdal is daar zeker onderdeel van met zoveel mooie plekken om te wandelen en te fietsen. Het hoogseizoen stroomde al gauw vol, maar voor het eind van augustus en heel september hebben we nog wel ruimte op onze boerderijcamping. Dus wij raden u aan er snel bij te zijn als u dit jaar nog wilt genieten van het prachtige Vechtdal!

Bekijk snel de beschikbaarheid van de camperplaatsen, kampeerplekken of het vakantiehuis! Klik hier!

Geboekt in de periode dat wij dicht zijn? U kunt uw vakantie omboeken!

Heeft u geboekt in de periode dat wij gesloten waren? Dan geven we u de kans om uw vakantie gratis om te boeken, hiervoor heeft u van ons een voucher per mail ontvangen. Deze voucher zal een jaar geldig zijn. Omdat het sluiten van onze camping voor u en voor ons totale overmacht was, geven we geen geld terug. We hopen dat u dit begrijpt.

Tot slot

We zijn blij dat de camping weer tot leven is gekomen en het soms even voelt alsof het een zomer is als altijd. Maar het is ook een spannende tijd, waarbij we al onze gasten nodig hebben om de anderhalvemetervakantie een succes te kunnen noemen. Tot nu toe verloopt dit heel goed en is het mooi om te zien hoe we rekening houden met elkaar. Met veel plezier kijken we uit naar deze mooie zomer en we zijn opgelucht dat we iedereen weer kunnen laten genieten van onze boerderijcamping en de prachtige omgeving.

———————

Updates veiligheidsregio IJsselland

Update 29 april 2020

Noodverordening voor Veiligheidsregio IJsselland COVID-19.

De noodverordening van de voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland over het coronavirus heeft soepelere regels gekregen. Houd 1,5 meter afstand, was vaker uw handen en blijf zoveel mogelijk thuis. Dit blijven de belangrijkste maatregelen die iedereen zelf kan nemen om het coronavirus onder controle te krijgen.

Camperplaatsen en vakantiehuisje weer open!

De noodverordening bevat een artikel 2.5 specifieke maatregelen voor campings en vakantieparken. Daaronder valt ook artikel 2.5.a. Sanitaire voorzieningen. Het is verboden sanitaire voorzieningen in de vorm van gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen, kleinschalige kampeerveldjes, parken, natuurgebieden, jachthavens en stranden geopend te houden, met uitzondering van voorzieningen voor het ledigen en reinigen van chemische toiletten. Wij mogen daarom weer campers en caravans ontvangen.

Toelichting op artikel

Een korte toelichting hierop: artikel 2.5.a. bevat een verbod om sanitaire voorzieningen (gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen) bij recreatieparken en andere recreatieve locaties geopend te houden. Het gaat dan om de locaties van vakantieparken, campings, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes (bijvoorbeeld het zogenoemde ‘kamperen bij de boer’) en bij parken, natuurgebieden, jachthavens en stranden met uitzondering van voorzieningen voor het ledigen en reinigen van chemische toiletten. Het risico bestaat dat op deze locaties bij de gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen niet of niet in voldoende mate de beperkende maatregel met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand tussen daar aanwezige personen in acht wordt genomen. Dit verhoogt op onaanvaardbare wijze het risico op verspreiding van het coronavirus. Daarnaast zal dit verbod naar verwachting bijdragen aan een vermindering van het aantal reisbewegingen.

———————

Updates veiligheidsregio IJsselland

Update 27 maart

Nieuwe noodverordening voor veiligheidsregio IJsselland: Beperkingen voor campings en parken.

Het Regionaal Beleidsteam (RBT) van de veiligheidsregio in IJsselland is op 27 maart bijeengekomen om de noodverordening die door de Rijksoverheid is aangekondigd vast te stellen voor de regio IJsselland. Deze nieuwe noodverordening is vanmiddag ondertekend door voorzitter Peter Snijders. Met het vaststellen van de nieuwe noodverordening komt de vorige te vervallen.

Binnen onze regio zien we vooral dat de meeste mensen zich goed en zorgvuldig houden aan de landelijke maatregelen. Met deze noodverordening hebben we in onze regio echter mogelijkheden om te handhaven waar dat nodig is. Om de ernst van de situatie helder te maken voor de hele regio én om duidelijkheid richting onze inwoners en ondernemers te verschaffen, geldt deze noodverordening voor de hele regio.

Campings en vakantieparken

De noodverordening bevat daarnaast via artikel 2.5 specifieke maatregelen voor campings en vakantieparken. Tijdens deze crisis willen we geen toestroom hebben van toeristen. Het is toegestaan om in een vakantiewoning te verblijven, mits deze vakantiewoning vaste sanitaire voorzieningen bevat. Alle andere vormen van verblijfsrecreatie is verboden, aangezien gedeelde sanitaire voorzieningen gesloten worden.

Coronavirus indammen

Voorzitter Peter Snijders: “We treffen de maatregelen met een goede reden: we willen het coronavirus indammen om de gezondheid van mensen zeker te stellen. Een toename van toerisme in onze regio tijdens deze crisis, draagt hier niet aan bij. We hebben deze maatregelen niet licht genomen. Ik begrijp goed dat dit ingrijpende maatregelen zijn voor de campings en vakantieparken in onze regio en kan alleen maar benadrukken: alleen gezamenlijk kunnen we de strijd met het coronavirus winnen.”